6 καλοκαιρινά microtrends που πρέπει να βάλεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
6 καλοκαιρινά microtrends που πρέπει να βάλεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου

Ήρθε η ώρα να πας τα #summerlooks σου ένα βήμα παραπέρα.

Ο κόσμος της μόδας δεν σταματά ποτέ μα ποτέ να μας εκπλήσσει αφού κάθε σεζόν ανακαλύπτουμε νέα πράγματα και trends. Δεν είναι η πρώτη φορά που γνώριμες-αγαπημένες τάσεις που χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου επιστρέφουν για να δώσουν μια άλλη νότα στα καλοκαιρινά μας looks.

Κάτι ανάλογο φαίνεται να συμβαίνει και φέτος αφού πολλά, εντυπωσιακά microtrends έρχονται για να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας και να μας χαρίσουν απλόχερα #summerinspo. Με μια ματιά στις συλλογές των κορυφαίων σχεδιαστών και οίκων καθώς και στα posts όλων των fashion influencers, είναι εμφανές πως το φετινό καλοκαίρι απαιτεί χρώμα και ζωντάνια.

Μετά από μια δύσκολη και ενδυματολογικά περιορισμένη χρονιά, (με πιτζάμες και φόρμες είμασταν για 7 ολόκληρους μήνες), ήρθε η στιγμή να ανανεωθούμε, να βγούμε για shopping, να δοκιμάσουμε και αργότερα να υιοθετήσουμε όλες τις hot τάσεις αυτής της περιόδου.

https://www.instagram.com/p/CPaxW8IJ-Nu
https://www.instagram.com/p/CLml2s0HksO

Ρούχα με ιδιαίτερες υφάνσεις, κοψίματα (aka cutouts) και πρωτότυπα δεσίματα είναι εδώ, περιμένοντάς μας να τα ανακαλύψουμε. Την ίδια ώρα πολύχρωμα αξεσουάρ που «μυρίζουν καλοκαίρι» θα προσθέσουν στυλ και θα αναβαθμίσουν κάθε μας εμφάνιση. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις κι εσύ, έρχεται το τέλος στα αδιάφορα-βαρετά #summeroutfits αφού βάζοντας στη ζωή μας τα νέα microtrends θα κάνουμε τη διαφορά.

Με ένα κλικ σε αυτό το link θα μάθεις πώς να συνδυάζεις τα παντελόνια σου για να δημιουργήσεις σούπερ cool καλοκαιρινά σύνολα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις 6 τάσεις που θα μας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα και αξίζει να δοκιμάσουμε.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @camilacoelho