11 fashion items που θα έχεις για πάντα!

Τσακιρίδου Χριστίνα
11 fashion items που θα έχεις για πάντα!

Επένδυσε σε αυτά και δεν πρόκειται να μετανιώσεις ειλικρινά ποτέ.

Κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία, το στυλ και τον σωματότυπό της πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της κομμάτια που της αρέσουν και μπορεί να τα φορέσει οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Οι hot τάσεις δεν παύουν ποτέ να αλλάζουν και όσα είναι τώρα στην μόδα μπορεί να μην τα βλέπουμε πουθενά στις επόμενες σεζόν.

Η τάση φεύγει αλλά το στυλ μένει για πάντα

Ωστόσο υπάρχουν μερικά άκρως διαχρονικά κομμάτια (aka basics) τα οποία θα αγοράσεις τώρα και θα μπορείς να φοράς για πάντα. Ναι, το λέω και το εννοώ. Ένα από τα πιο μεγάλα μυστικά άλλωστε είναι πως για να «χτίσεις» μια υπέροχη ντουλάπα πρέπει να ξεκινήσεις με διαχρονικά κομμάτια κι έπειτα να προσθέσεις ρούχα που ακολουθούν τα trends της εκάστοτε εποχής.

https://www.instagram.com/p/CP5ZPGbJbO2

Αν πάλι ψάχνεις τζιν σορτσάκια για τις καθημερινές σου εμφανίσεις κάνε κλικ εδώ και θα βρεις τα ωραιότερα.



The essentials ή αλλιώς τι δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Ένα τζιν παντελόνι, ένα καλοραμμένο σακάκι, ένα little black dress, ένα λευκό πουκάμισο, ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες είναι μόνο μερικά από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις και να φοράς ξανά και ξανά. Να θυμάσαι πως τα ουδέτερα χρώματα δεν σε δεσμεύουν οπότε αξίζει να τα επιλέγεις για να κάνεις αργότερα εντυπωσιακούς mix n match συνδυασμούς.

https://www.instagram.com/p/CPpeMBOBJ92


Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα κομμάτια που ξεχώρισα για εσένα και σου προτείνω να αγοράσεις. Thank me later :)