11 παπούτσια που θα αντικαταστήσουν επάξια τα φθαρμένα sneakers σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
11 παπούτσια που θα αντικαταστήσουν επάξια τα φθαρμένα sneakers σου

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή την περίοδο όλες θέλουμε να είμαστε άνετες, να φοράμε δροσερά ρούχα και παπούτσια που μας προσφέρουν πάνω απ' όλα ελευθερία κινήσεων. Οι βόλτες στο νησί και στην πόλη ή οι καθημερινές μας εμφανίσεις ολοκληρώνονται πάντα με το κατάλληλο υπόδημα, σύμφωνα πάντα με το γούστο και το στυλ μας.

Η τάση που ήρθε για να μείνει

Τα sneakers έχουν γίνει η no1 επιλογή μας τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα αφού είναι στυλάτα, ανατομικά και ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα. Φοριούνται μέρα-νύχτα, χειμώνα-καλοκαίρι και μας επιτρέπουν να είμαστε cool ακόμη και μετά από ένα 8ωρο στη δουλειά με ψηλά τακούνια (είμαι σίγουρη ότι με νιώθεις).

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Κάνε κλικ εδώ για να βρεις τα ωραιότερα φορέματα.

https://www.instagram.com/p/CPQ6a2zlGh9

Φόρμες, τζιν παντελόνια, κολάν, φούστες και φορέματα είναι μόνο μερικά από τα items με τα οποία συνδυάζουμε τα sneakers και μάντεψε: ναι, δείχνουμε υπέροχες. Τα πολυαγαπημένα «σταράκια» μας αξίζει να δώσουν φέτος τη θέση τους σε σύγχρονα, εντυπωσιακά παπούτσια που θα απογειώσουν το στυλ μας με ό,τι κι αν τα ταιριάξουμε.

Στα καταστήματα θα βρεις sneakers με ψηλή σόλα, με ιδιαίτερα prints, χρώματα και σχέδια που κάθε stylish γυναίκα θα ήθελε να αγοράσει. Εγώ έκανα ήδη μια σύντομη έρευνα αγοράς και εύχομαι ειλικρινά να ενθουσιαστείς με τα αποτελέσματα τόσο όσο εγώ.

Πηγή κεντρικής: @theselfstyler



Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς να φορέσεις τα φορέματά σου με sneakers.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα sneakers που συγκέντρωσα και σου προτείνω να δοκιμάσεις για να αναβαθμίσεις τα looks σου.