MAD VMA 2021: Επιστροφή στο κόκκινο χαλί! Τι φοράμε όμως τώρα;

Τσακιρίδου Χριστίνα
MAD VMA 2021: Επιστροφή στο κόκκινο χαλί! Τι φοράμε όμως τώρα;

Μετράμε ήδη αντίστροφα για την πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση της χρονιάς.

Τα MAD Video Music Awards επιστρέφουν για 18η χρονιά αυτή την Παρασκευή, 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και η χαρά μας είναι μεγάλη που θα στρωθεί το κόκκινο χαλί για τις ελληνίδες celebrities! Επιτέλους, θα βάλουμε μια τελεία στη μιζέρια και τη στεναχώρια των δύο χρόνων που η πανδημία μας έκλεισε στα σπίτια μας και θα ζήσουμε μια βραδιά με ωραίες μουσικές, λάμψη και χρυσόσκονη :)

Εννοείται πως δεν νιώθω καμία τύψη για τον τρελό ενθουσιασμό μου! Θα παρακολουθήσω από κοντά όλες τις απονομές των 16 βραβείων, 6 εντυπωσιακά liveacts και μέσω των οθονών του επιβλητικού σκηνικού 15 ακόμα ξεχωριστά acts από άλλο stage ενώ βέβαια θα ρίχνω κλεφτές ματιές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που celebs, τηλεπερσόνες και party girls θα έχουν επιλέξει για τη βραδιά (θα σου τα λέω όλα μέσα από τα live posts της Instagram page του Queen.gr... Συντονίσου!)



Το μουσικό event της χρονιάς

Είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς όπου θα δώσουν το παρών όλοι οι αγαπημένοι stars της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο. Ο Θέμης Γεωργαντάς βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης ενώ η Κόνι Μεταξά έχει αναλάβει το backstage.

Όπως καταλαβαίνεις το Queen.gr δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από αυτή τη λαμπερή διοργάνωση γι' αυτό θα βρίσκομαι εκεί από νωρίς και θα σου μεταφέρω όλα τα νέα καθώς και στιγμιότυπα από τις αφίξεις των celebrities στο κόκκινο χαλί.

Βρήκαμε τα πιο άνετα και elegant φορέματα για αυτόν τον καιρό. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.

Κορίτσια επιτέλους κόκκινο χαλί! Τι φοράμε άραγε;

Η πανδημία έφερε τα πάνω-κάτω στις ζωές μας και ήταν η αιτία ακύρωσης πολλών κορυφαίων θεσμών ή πραγματοποίησής τους χωρίς την παρουσία κοινού. Οδεύοντας σταδιακά προς την μετά-covid εποχή έχουμε κάθε λόγο να χαρούμε με την επιστροφή του red carpet και φυσικά να φορέσουμε ό,τι πιο glam υπάρχει. Για μία βραδιά θα αφήσουμε όλα όσα μας προβληματίζουν και θα ζήσουμε χολιγουντιανή ατμόσφαιρα αλλά ελληνικά :p

Κάπου εδώ έρχεται το χάος αφού... εδώ και δύο 24ωρα παλεύω να βρω το ιδιανικό outfit που θα με συντροφεύσει το βράδυ της Παρασκευής στα VMA's (και ουσιαστικά θα με βάλει σε party mood μετά από καιρό!).

ntoulapa2

Ψηλόμεσες παντελόνες, φορέματα και ολόσωμες φόρμες έκαναν χθες «πάρτι» στο δωμάτιό μου κι εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλήξω στην τελική μου εμφάνιση για τα βραβεία.

«Να βάλω mini ή maxi; Φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα», αναρωτήθηκα αλλά απάντηση δεν έδωσα (φυσικά!). Είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνεις αφού κάθε γυναίκα ζει ένα «δράμα» όταν πρέπει να διαλέξει 1 μόνο ρούχο ανάμεσα για την έξοδό της μετά από καιρό.

ntoulapa1

Η αναζήτηση συνεχίζεται....

papoutsia1

«Give a girl a right pair of shoes and she will conquer the world» έλεγε η αείμνηστη Marilyn Monroe και προσωπικά συμφωνώ απόλυτα.

Το πρόβλημα είναι πώς να διαλέξεις μόνο ένα ζευγάρι ανάμεσα σε αγαπημένες ψηλοτάκουνες γόβες, άνετα mules και υπέροχες καλοκαιρινές πλατφόρμες; Μεγάλο πρόβλημα (και πόσο μας είχαν λείψει αυτά τα "μεγάλα" προβλήματα, ε;)!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να απολαύσεις την Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον Δημήτρη Ταταράκη (θα τραγουδήσουν αύριο μαζί) που κάνουν τις πρόβες τους στο Γκάζι!



Συνέχισε στην παρακάτω gallery για να δεις 5 looks που δοκίμασα και σκέφτομαι να φορέσω στα φετινά Mad Video Music Awards.

Την τελική μου επιλογή θα την δεις το βράδυ της Παρασκευής αποκλειστικά μέσα από το Instagram του Queen.gr όπου θα σχολιάζουμε μαζί τα πάντα!

Stay tuned...