Παντρεύεσαι; 12 παπούτσια για τον γάμο σου που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Παντρεύεσαι; 12 παπούτσια για τον γάμο σου που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Όλα τα σχέδια που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου και θα ολοκληρώσουν κομψά την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου.

Το καλοκαιράκι είναι εδώ για τα καλά και οι γάμοι συνεχίζονται να πραγματοποιούνται με αμείωτο ρυθμό. Χιλιάδες μελλόνυμφοι περίμεναν πώς και πώς την ελάφρυνση των μέτρων έναντι του Κορονοϊού ώστε να έχουν τη δυνατότητα για περισσότερους καλεσμένους. Ο δρόμος έχει πλέον «ανοίξει» και τα ζευγάρια μπορούν να σχεδιάσουν την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους όπως θα ήθελαν. Κάθε γυναίκα ονειρεύεται αυτή τη στιγμή και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια της νυφικής της εμφάνισης.

Bridal Mask: Eκκεντρική τάση ή απλά η νέα μας πραγματικότητα;

Όλα του γάμου δύσκολα...

Αμέσως μετά την επιλογή του νυφικού, τα παπούτσια είναι το no1 «πρόβλημα» κάθε νύφης. Η επιλογή του νυφικού παπουτσιού ήταν ανέκαθεν ένα δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι. Η μέρα του γάμου είναι από μόνη της πολύ φορτισμένη οπότε δεν χρειάζεται να έχεις και ένα extra άγχος-πόνο των παπουτσιών. Εν έτει 2021, καμία γυναίκα δεν ξοδεύει υπέρογκα ποσά σε νυφικά παπούτσια που θα φορέσει στον γάμο και αργότερα θα παρατήσει στην ντουλάπα της. Υπάρχουν άλλωστε τόσα πολλά οικονομικά και παράλληλα εντυπωσιακά ζευγάρια στα οποία αξίζει να επενδύσεις.



Η αλήθεια είναι πως στην αγορά υπάρχουν πολλοί τύποι «νυφικών» παπουτσιών και πολύ και διαφορετικοί μεταξύ τους. Τα εντυπωσιακά πέδιλα κατασκευάζονται συνήθως από υλικά όπως σατέν, μετάξι και δαντέλα. Το λευκό, το baby pink, το χρυσό και το ασημί είναι οι καλύτερες χρωματικές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Όσον αφορά το σχέδιο, μπορείς πάντα να επενδύσεις σε σανδάλια (τέλεια για γάμο στην παραλία) peep toes, mules, πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο. Το ύψος του τακουνιού μπορεί να από πολύ ψηλό μέχρι και flat αρκεί να σου αρέσει και να σε βολεύει. Η άνεση είναι το Α και το Ω την ημέρα του γάμου σου. Στόχος να έχεις ευελιξία κινήσεων και φυσικά να νιώθεις όμορφα.



Τι να προσέξεις

Ένα από τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι περισσότερες νύφες είναι να αγοράζουν το νυφικό και να μην έχουν υπολογίσει το ύψος του τακουνιού. Το ιδανικό είναι να έχεις ήδη αγοράσει το παπούτσι όταν θα προβάρεις το νυφικό ώστε να είσαι σίγουρη για το ύψος και το χρώμα (δεν θέλουμε να κάνει μεγάλη αντίθεση). Όταν αγοράζεις το παπούτσι, καλό είναι να το δοκιμάζεις προς το τέλος της ημέρας που τα πόδια είναι κουρασμένα και πρησμένα. Έτσι θα μπορέσεις να διαπιστώσεις αν είναι άνετο.

Αν παντρεύεσαι σύντομα στο δημαρχείο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα χτενίσματα…

Πηγή κεντρικής: @sjpcollection

Παντρεύεσαι; 5 dos και don'ts για την ημέρα του γάμου

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα παπούτσια που συγκέντρωσα για εσένα ώστε να πάρεις ιδέες και να επιλέξεις το αγαπημένο σου.