Bridal Mask: Eκκεντρική τάση ή απλά η νέα μας πραγματικότητα;

Νατάσσα Σχοινά
Bridal Mask: Eκκεντρική τάση ή απλά η νέα μας πραγματικότητα;

Η εποχή χαρακτηρίζεται πια από ένα πολύ διαφορετικό αξεσουάρ.

Διανύουμε την εποχή της απομάκρυνσης από τις ξέφρενες εξόδους και την επιστροφή στην αναζήτηση της ψυχαγωγίας στο ασφαλές περιβάλλον του σπιτιού. Μία εποχή κατά την οποία το statement της εμφάνισής σου δεν είναι οι shoulder bags ή οι νέες combat boots που προτείνουν οι αγαπημένοι σου οίκοι, αλλά η προστατευτική μάσκα. Αναμενόμενα, αυτή ξεφεύγει πλέον από τον καθαρά αποτρεπτικό της ρόλο και βρίσκει τη θέση της στον τομέα των αξεσουάρ της μόδας. Ίσως διαγράφοντας την πορεία για την κατάκτηση του τίτλου της μακροβιότερης, on-going τάσης στην ιστορία της μόδας.

Μία τόσο μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει μία από τις σημαντικότερες ημέρες στη ζωή του ανθρώπου. Οι γάμοι έχουν άλλη όψη. Και όχι μόνο αναφορικά στο αξιοσημείωτα μικρότερο πλήθος που συμπληρώνει τις γραμμές στη λίστα με τους καλεσμένους. Ακόμα κι όταν το μυστήριο τελείται υπό κλειστό κύκλο, όλο και συχνότερα παρατηρείται η νύφη να φοράει ειδικά σχεδιασμένη bridal mask. Satin υφάσματα, ιριδίζουσες παγέτες και ανάγλυφα σχέδια επιλέγονται για να ταιριάξουν και να αναδείξουν το bridal look, αφήνοντας συνήθως πίσω τους την πιο καθημερινή μάσκα. Ναι, πολύ διαφορετικό και πομπώδες, όμως, μήπως αυτή η κατά πολλούς εκκεντρική τάση είναι απλά η νέα μας πραγματικότητα;

Τα περισσότερα brands, πάντως, αυτό φαίνεται να πιστεύουν και έχουν φροντίσει να είναι εξοπλισμένα με τις δικές τους προτάσεις. Στην gallery που θα βρεις στη συνέχεια θα δεις επιλογές που θα ταιριάξουν με κάθε στυλ νύφης, από το πιο απλό μέχρι το πιο luxurious.

Δες επίσης: Τα τρία «ονειρικά» χρώματα που θα βλέπεις παντού την άνοιξη του 2021