Παντρεύεσαι; 5 dos και don'ts για την ημέρα του γάμου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Παντρεύεσαι; 5 dos και don'ts για την ημέρα του γάμου

Τι να προσέξεις ιδιαίτερα και τι να αποφύγεις την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου.

Ο γάμος σου είναι αναμφίβολα η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σου. Κάθε γυναίκα ονειρεύεται αυτή τη στιγμή από πολύ μικρή ηλικία και θέλει να κάνει ό,τι έχει σκεφτεί και φανταστεί. Εάν κάνεις έναν σωστό-έγκαιρο προγραμματισμό των υποχρεώσεων μπορείς εύκολα να έχεις το γάμο που πάντα ονειρευόσουν χωρίς άγχος και πίεση.

Το νυφικό, η δεξίωση, η μουσική, ο στολισμός, το φαγητό... Είναι τόσα πολλά όσα πρέπει να ρυθμίσεις. Πολλά ζευγάρια «πνίγονται» από το οργανωτικό κομμάτι του γάμου με αποτέλεσμα να μην απολαύσουν στο έπακρο την τελετή του γάμου τους. Είναι κρίμα να μην έχεις όρεξη και αντοχές την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σου γι' αυτό σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου 5 μεγάλα dos και don'ts που οφείλεις να έχεις κατά νου.

gamos7

Τα 5 dos του γάμου σου

1) Απευθύνσου σε επαγγελματίες

Η καλύτερη λύση είναι να αναθέσεις την διοργάνωση του γάμου σε ειδικούς που θα φροντίσουν τα πάντα σωστά και λεπτομερώς. Έτσι εσύ θα έχεις όλο το χρόνο να ασχοληθείς με τις δικές σου υποχρεώσεις και θα είσαι πολύ πιο ήρεμη και ξέγνοιαστη.

2) Ζήσε την στιγμή

Μπορεί να απαιτούνται μήνες για να οργανώσεις τον τέλειο γάμο ωστόσο η ημέρα θα κυλήσει απίστευτα γρήγορα. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς για να θυμάσαι πάντοτε τον γάμο σου με ένα πλατύ χαμόγελο.

3) Βάλε προσωπικές πινελιές

Μια ωραία ιδέα είναι να τοποθετήσεις 2 μεγάλα μονογράμματα με τα αρχικά σας. Διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις ένα ειδικό hashtag το οποίο θα χρησιμοποιούν οι καλεσμένοι όταν δημοσιεύουν υλικό από τον γάμο σας.



4) Βάλε προτεραιότητες

Σχεδίασε έγκαιρα τι πρέπει να κάνεις για να μην αγχωθείς. Ένας καλός προγραμματισμός θα βοηθήσει να τα προλάβεις όλα όπως ακριβώς θέλεις εσύ.

5) Δώσε έμφαση στην λίστα των καλεσμένων

Ο γάμος σου είναι πολύ προσωπική υπόθεση και όχι δεν είναι απαραίτητο να καλέσεις άτομα που δεν συμπαθείς. Κάνε μια λίστα με τον αγαπημένο σου και αποφασίστε από κοινού ποιους θα καλέσετε στην ωραιότερη στιγμή της ζωής σας.

Tα 5 don'ts

1) Mην γίνεις λιώμα απο το αλκοόλ

Νομίζω ότι εδώ δεν χρειάζεται επεξήγηση.

2) Μην σπαράξεις στο κλάμα

Αρχικά θα χαλάσεις το υπέροχο μακιγιάζ σου με αποτέλεσμα να δείχνεις χάλια στα βίντεο και τις φωτογραφίες του γάμου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να στεναχωρέσεις τον σύζυγο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα αφού κανείς δεν θα θέλει να σε δει να κλαις ασταμάτητα.

3) Μην ικανοποιήσεις τα θέλω των άλλων

Όχι δεν παντρεύεται ούτε η μαμά αλλά ούτε η θεία σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει και κάνε μόνο ό,τι θέλεις εσύ και ο σύντροφός σου στον γάμο σας.

4) Μην καλέσεις άτομα που δεν θέλεις πραγματικά

5) Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις

Κάνε έρευνα για τον χώρο της δεξίωσης, δοκιμές για το φαγητό και σίγουρα μεγάλη έρευνα αγοράς για το νυφικό.

Το κείμενο διαβάζεται πάντα καλύτερα με ένα τραγούδι, δεν συμφωνείς;



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

γάμος