Sex and The City-Spoiler: Τα κλάματα, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Carrie και τα νέα πρόσωπα

Sex and The City-Spoiler: Τα κλάματα, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Carrie και τα νέα πρόσωπα

Θα ζήσει μεγάλο δράμα η πρωταγωνίστρια του ανανεωμένου Sex And the City. 

Το «Sex and The City» επιστρέφει άκρως ανανεωμένο και με τίτλο«And Just Like That» στην HBO Max με την ανυπομονησία των τηλεθεατών και fans της θρυλικής σειράς να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Και μπορεί ως τώρα οι δημιουργοί και οι πρωταγωνίστριες να μοιράζονταν ελάχιστες πληροφορίες για το reboot της σειράς, όμως εδώ και λίγες ώρες οι διαρροές για το σενάριο δίνουν και παίρνουν.

And Just Like That οι 4 αχώριστες φίλες έμειναν 3! Χωρίς τη Samantha η α' λήψη του Sex and the City

Η διαρροή για Mr. Big και Carrie Bradshaw

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι στη σειρά θα δούμε την Carrie Bradshaw και τον Mr. Big να έχουν χωρίσει.

Για την ακρίβεια, οι δυο τους βρίσκονται στη μέση ενός πολύ πικρού και δύσκολου διαζυγίου λόγω οικονομικών διαφορών με την Carrie (aka Sarah Jessica Parker) να θρηνεί για το διαζύγιο με τον Mr. Big- τον οποίο υποδύεται ο Chris North- και να προσπαθεί να βρει παρηγοριά στις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/CRHNwe0DEPr

Αν θυμάσαι, η Carrie και ο Big παντρεύτηκαν στο δημαρχείο στην πρώτη ταινία «Sex And The City», αφού πρώτα εκείνος την είχε αφήσει στα σκαλιά.

Η σκηνή με την παρέα της

Σε νέα σκηνή, η Carrie Bradshaw φαίνεται να έχει βγει για δείπνο με τους φίλους και φίλες της, Stanford Blatch (aka Willie Garson), Miranda Hobbes (aka Cynthia Nixon) και Charlotte York Goldenblatt (aka Kristin Davis).

https://www.instagram.com/p/CRHPL9DjnGy

Εκεί τους αποκαλύπτει ότι δεν είναι καλά: «Έγραφα το podcast, λουζόμουν. Ναι, δεν έτρωγα και δεν κοιμόμουν, αλλά τουλάχιστον ένιωθα καλά για τον γάμο μου. Τώρα, είμαι μόνο μία από τις γυναίκες που εκείνος φρόντιζε;».

https://www.instagram.com/p/CRUVqe0sVDd




Οι τελευταίες σκηνές

Οι fans σίγουρα θυμούνται ότι ο Mr. Big είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές πριν την Carrie, πρώτα με την εκδότρια Barbara, την οποία υποδυόταν η Noelle Beck, και έπειτα με τη Natasha Naginsky, την οποία υποδυόταν η Bridget Moynahan.



Στα τελευταία επεισόδια, αν θυμάσαι, είδαμε το ζευγάρι να παλεύει τα πρώτα χρόνια του γάμου του να είναι μαζί μιας και η Carrie είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Aidan Shaw, τον οποίο υποδύθηκε ο John Corbett.

https://www.instagram.com/p/CRO_eWBFXbc

Όταν η Carrie τα εξομολογήθηκε όλα στον Mr. Big, εκείνος της παρουσίασε ένα τεράστιο μαύρο διαμάντι για να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή τους.