Το αγαπημένο σου μαγιό «άνοιξε»; Ένα brand υπόσχεται να το κάνει σαν καινούργιο

Νατάσσα Σχοινά
Το αγαπημένο σου μαγιό «άνοιξε»; Ένα brand υπόσχεται να το κάνει σαν καινούργιο

Η εφαρμογή στο σώμα αλλάζει με τα χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείς το αγαπημένο σου σχέδιο.

Εκεί κάπου προς το τέλος του Μαΐου, κατέβασα την αγαπημένη μου κούτα από την ντουλάπα: αυτή με τα μαγιό. Άλλες χρονιές, το κάνω και πολύ νωρίτερα, όμως, μέσα στην πανδημία τα πράγματα δε δημιουργούν και το πιο πρόσφορο έδαφος για εξορμήσεις.

Διάλεξα, λοιπόν, μερικά σχέδια που εύκολα ξαναφορούσα και φέτος και τα υπόλοιπα κλείστηκαν πάλι στη θέση τους και πίσω στο spot κάτω από τα χειμερινά. Περιχαρής άρχισα να δοκιμάζω ένα μπικίνι με δέσιμο γύρω από τον λαιμό και ένα πολύ ιδιαίτερο print σε αποχρώσεις του bronze. Και έγινε αυτό που δεν ήθελα με τίποτα.

(Κεντρική φωτογραφία: @chiaraferragni)



Η εφαρμογή του μαγιό

Το μαγιό δεν εφάρμοζε πια ακριβώς πάνω στο σώμα μου. Είχε ανοίξει, με αποτέλεσμα να μην το αισθάνομαι τέλειο πάνω μου όπως πέρσι. Πόσο μάλλον αν το έβαζα στην παραλία που με το βάρος του νερού θα είχα φόβο και για άλλα επακόλουθα.

11 μαγιό που λατρεύουν οι celebrities και θα δεις παντού αυτό το καλοκαίρι!

Το πιο πιθανό είναι να έχεις βιώσει κι εσύ κάτι αντίστοιχο. Το χειρότερο, δε, είναι να μιλάμε για το αγαπημένο σου μαγιό που ιδανικά δε θες να πετάξεις αλλά δεν μπορείς και να το φορέσεις τώρα που έχει γίνει πιο loose από πριν.

https://www.instagram.com/p/CO2Bux3ryQ_


Η Tarah Matthews με το luxury brand της, «ByTaraMatthews», έχει αναλάβει να κάνει αυτό που δεν πίστευες ότι μπορούσε να συμβεί: Να δώσει στο μπικίνι σου την ελαστικότητα που είχε στην αρχή.

«Τα μαγιό είναι τόσο τεχνικά που ένα χιλιοστό μπορεί να αλλάξει τα πάντα», δήλωσε.

Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό λόγω του μεγέθους της φθοράς, μπορεί μέχρι και να σου ξαναφτιάξει το μαγιό από την αρχή χρησιμοποιώντας πιο premium αλλά προσιτά υλικά.

Περίμενε, όμως, γιατί σου έχουμε και μερικά υπέροχα σχέδια μαγιό στη συνέχεια...