Το Sex Education είναι μία ωδή στο στυλ των 80s με αρχηγό τη Maeve

1 SHARE

Μία μέρα πριν κυκλοφορήσει η νέα σεζόν, αφορμή για binge-watching στο στυλ των πρωταγωνιστών.

Μία μέρα πλέον σε χωρίζει από την επιστροφή του Sex Education στο Netflix και αυτό σημαίνει ότι η Maeve Wiley (Emma Mackey) και ο Otis Milburn (Asa Butterfield) θα επιστρέψουν για να προσφέρουν στιγμές γέλιου, χαράς αλλά και όλα τα υπόλοιπα awkward moments στα οποία τους έχεις συνηθίσει.

Το αν αυτοί οι δύο θα είναι επιτέλους ζευγάρι λογικά θα απαντηθεί σε μερικές ώρες, εκτός κι αν οι παραγωγοί αποφάσισαν να εντείνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία του κοινού. Μέχρι τότε, παρατηρούμε σε binge-watching το 80s style των κοριτσιών της σειράς, με πρώτη απ’ όλες τη Maeve.

Look Love GIF by NETFLIX

The 80s style

Η σειρά παρότι δε διαδραματίζεται στα 80s, στον ενδυματολογικό τομέα είναι φανερά επηρεασμένη από τη δεκαετία. Έντονοι ώμοι με extra padding που τονίζουν τολμηρά το πάνω μέρος του σώματος αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της εποχής.

Μία νέα συλλογή ρούχων σε μετατρέπει σε πρωταγωνίστρια του Gossip Girl

sex education 80s style3

Τα 80s ζητούσαν φωτεινά χρώματα. Πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, μόνα τους ή ακόμα και δημιουργώντας συνδυασμούς τους. Καμία τάση προς μινιμαλισμό. Νικητής ο μαξιμαλισμός.

sex education 80s style2

Τα statement σκουλαρίκια αποτελούσαν αγαπημένο αξεσουάρ της κοσμηματοθήκης μαζί με οτιδήποτε άλλο μπορούσε να τραβήξει τα βλέμματα στο outfit.

Δες στη συνέχεια περισσότερες φωτογραφίες από τα κορίτσια της σειράς.

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ