H Ιntimissimi βάζει τη συμπεριληψιμότητα στο προσκήνιο μέσα από μία καμπάνια-ύμνο στην κάθε γυναίκα

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Ιntimissimi βάζει τη συμπεριληψιμότητα στο προσκήνιο μέσα από μία καμπάνια-ύμνο στην κάθε γυναίκα

Με μότο της το «Bρες τη δύναμή σου, βρες τη δική σου ομορφιά», η Ιntimissimi μας προσκαλεί όλες μας να αναγνωρίσουμε την ομορφιά σε όλες της τις μορφές.

Αυτόν τον χειμώνα η Intimissimi κάνει focus στην αισθαντικότητα αλλά κι έχοντας πλήρη επίγνωση για τη βιωσιμότητα παρουσιάζει τη νέα της συλλογή εσωρούχων θέτοντας στο επίκεντρο ένος fashion διαλόγου τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. «Bρες τη δική σου δύναμη, τη δική σου ομορφιά. Αγκάλιασέ την, αγκάλιασε τον εαυτό σου. Στήριξε τέλεια, σώμα και πνεύμα. Γιατί κάθε γυναίκα έχει τη δική της ομορφιά. Πέρα από (κάθε) φόρμα και λειτουργία. Σχεδιασμένα για ομορφιά, σχεδιασμένα για σένα.», με αυτό το κείμενο το ιταλικό brand συνοδεύει την παρουσίαση των νέων του basic σχεδίων και βάζει στο επίκεντρο την ενδυνάμωση των γυναικών, την πληρότητα και την αυτοέκφραση.
Στην καμπάνια, που θα δεις στην παρακάτω gallery, πρωταγωνιστούν τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες που φοράνε το ίδιο σουτιέν. Τέσσερις γυναίκες πανέμορφες μέσα στη μοναδικότητά τους.



Tavola da disegno 4

Αυτή η πρόσκληση για τη συναίσθηση των ξεχωριστών σωματότυπων συνοδεύεται από μία σημαντική προσθήκη στη συλλογή του brand: η επέκταση των sizes έως το cup F για πολυάριθμα μοντέλα σουτιέν. Από τα πιο iconic και πολυαγαπημένα μέχρι τα νέα μοντέλα, από σουτιέν με μπανέλα μέχρι τα πιο απαλά, με λιγότερη δομή και την εγγύηση ενός χαρακτηριστικού ντιζάιν, απόδοσης και προσβασιμότητας για καθένα από αυτά. Ένα παράδειγμα είναι το σουτιέν που προβάλλεται στην καμπάνια, το μοντέλο Elena – με ελαφριά ενίσχυση, σε V-σχήμα, ένα push-up σουτιέν με μπανέλα. Ο σκοπός του είναι να μπορεί να ικανοποιεί σε επίπεδο στήριξης και εμφάνισης, εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη και σώμα χωρίς να θυσιάζεται η κομψότητα και η αισθαντικότητα του ενδύματος.

Tavola da disegno 16

Αυτή η διευρυμένη ποικιλία στα μεγέθη είναι μία σημαντική νέα άφιξη, που κάνει την εμφάνισή της με νέα δαντέλα μαζί με 100% βιοδιασπώμενη ίνα πολυαμιδίου. Συγκεκριμένα, είναι ένα απαλό, άνετο και ελαστικό ύφασμα, εξίσου κατάλληλο για μεγαλύτερα cup sizes. Επιπλέον, η χαρακτηριστική επίπεδη υφή του το κάνει αόρατο κάτω από κάθε είδος ενδύματος. Όλα τα κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί με αυτήν τη νέα δαντέλα αποτελούν μέρος του #intimissicares project, αφιερωμένο στην αυξανόμενη βελτίωση και μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Στην πραγματικότητα, η δαντέλα, περιέχει βιοδιασπώμενο νήμα πολυαμιδίου που αποσυντίθεται περίπου δέκα φορές πιο γρήγορα από το παραδοσιακό πολυαμίδιο και είναι 100% ανακυκλώσιμη. Στο καρτελάκι κάθε ενδύματος, άλλωστε, υπάρχει ένας QR κωδικός που επιτρέπει στους καταναλωτές να ανακαλύψουν περισσότερες εκτενείς πληροφορίες για αυτό το νέο ύφασμα από το site της Intimissimi.

Η επέκταση των μεγεθών θα γίνεται αντιληπτή και online με ένα σημαντικό website update. Με την επιλογή μεγαλύτερων cup sizes, θα εμφανίζεται ένα διαφορετικό μοντέλο φορώντας το αντίστοιχο μέγεθος ώστε οι καταναλωτές να μπορούν με ακρίβεια να καταλάβουν την εφαρμογή του μεγέθους τους. Έχουμε όλες τη δύναμη να δείξουμε τη μοναδικότητά μας και να πιστέψουμε στην ξεχωριστή ομορφιά μας και η Intimissimi μέσα από τη νέα της συλλογή μας τροφοδοτεί με εξτρά αυτοπεποίθηση για να το κάνουμε πιο εύκολα!