The Jean of Happiness: Ένα ελληνικό denim brand έχει βρει το γονίδιο της ευτυχίας (μας)

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Jean of Happiness: Ένα ελληνικό denim brand έχει βρει το γονίδιο της ευτυχίας (μας)

Τα νέα jeans των «Salt & Pepper» θα σου φτιάξουν την γκαρνταρόμπα και τη διάθεση.

Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, ζευγάρι και στη ζωή «αλλά και στην τέχνη», ο Βασίλης και η Ιωάννα, βρίσκονται πίσω από το πιο επιτυχημένο denim brand στην Ελλάδα, το «Salt&Pepper». Δημιουργίες τους έχουν φορέσει σχεδόν όλες οι Ελληνίδες celebrities -από την Ζέτα Μακρυπούλια και τη Δούκισσα Νομικού μέχρι την Κατερίνα Καινούργιου και την Τόνια Σωτηροπούλου- ενώ έχουν κάνει limited συνεργασίες ακόμα και την Chiara Ferragni και το e-shop της.


https://www.instagram.com/tv/CVNLzfhgKvH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Denim for all

Mε σχέδια και prints που καλύπτουν όλη γκάμα των jeans, δημιουργούν μερικά από τα πιο ευκολοφόρετα και κολακευτικά κομμάτια για κάθε σωματότυπο και κάθε στυλ. Ψηλόμεσα, με cutouts, με διπλό κούμπωμα, με πιέτες αλλά και κλασικά σε skinny γραμμή, τα «Salt & Pepper» denim παντελόνια είναι το key-piece για κάθε σου εμφάνιση αυτόν τον χειμώνα.


https://www.instagram.com/p/CUR8pB8AXzR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ως μέρη ενός mix&match συνόλου, μπορούν να φορεθούν από το πρωί με πουκάμισο, πουλόβερ και φούτερ, μέχρι το βράδυ με bodysuit, blazer ή crop top και oversized coat από πάνω. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery στην τελευταία τους, ατμοσφαιρική καμπάνια, δίνουν νέα ερμηνεία στο city coolness με light blue και black jeans που εντάσσονται στα πιο sexy σύνολα και σε after hour περιηγήσεις στην πόλη… και όχι μόνο.

instyle awards

InStyle Awards 2021: Ένα κόκκινο χαλί γεμάτο εντυπωσιακές παρουσίες στρώθηκε στο Los Angeles

Βest seller τα ψηλόμεσα σχέδια του brand με την ελαφρώς baggy γραμμή που τονίζουν τη μέση συνδυάζοντας τον funky χαρακτήρα των 80s με την αυθεντικότητα και την φρεσκάδα των 00s. Mια καμπάνια για γυναίκες που αγαπούν την περιπέτεια είτε αυτή «κρύβεται» στους τροχούς μίας μηχανής είτε στην επιλογή του «σωστού» denim παντελονιού.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βlack is back: Δέκα μαύρα, χειμωνιάτικα φορέματα για all day chic looks

MTV EMAs 2021: Oι πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς είναι εδώ!

Oδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας