Chic at home! Οι πιο ζεστές και στυλάτες πιτζάμες για να μη θες να φύγεις από το σπίτι

Νατάσσα Σχοινά
Chic at home! Οι πιο ζεστές και στυλάτες πιτζάμες για να μη θες να φύγεις από το σπίτι

Κομψή και άνετη όλη την ημέρα!

Ακόμα και να μην είσαι ο τύπος που θέλει να μένει συνέχεια στο σπίτι, όταν το κρύο σού χτυπάει την πόρτα, μία είναι η εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό: απαλές πιτζάμες, ένα ζεστό ρόφημα στο χέρι και ένα βιβλίο πάνω στα πόδια ή play στην ταινία που επιθυμείς να δεις.

Δε χρειάζεται απαραίτητα να έρθουν οι φίλες σου στο σπίτι ή ο σύντροφός σου. Και μόνη σου μπορείς να δημιουργήσεις το πιο όμορφο σκηνικό για μία μέρα για τον εαυτό σου.

(Οι πιτζάμες της κεντρικής φωτογραφίας είναι Intimissimi)

June Allyson 1940S GIF

Οι πιτζάμες - ήρωες του χειμώνα

Οι πιτζάμες είναι μία από τις must αγορές του χειμώνα. Πολύ πριν τις καραντίνες που ορίζουν την ολοήμερη παραμονή στο σπίτι. Είναι τα ρούχα που φοράς και νιώθεις άνετα. Τα υφάσματα που σε κρατούν ζεστή. Τα σχέδια που βλέπεις πρώτα όταν ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί και τελευταία πριν τα κλείσεις για τον βραδινό σου ύπνο. Αναμενόμενα έχουν και πρέπει να τους δίνεται σημασία.



Τα νέα trends στις πιτζάμες

Ναι, οι πιτζάμες είναι ένα είδος ρούχου που προορίζεται για χρήση εντός του σπιτιού, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι stylish και κομψό. Ίσα ίσα. Η αγορά κατακλύζεται με σχέδια που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη. Mix&match σε χρώματα και prints, tops & bottoms που αγκαλιάζουν γλυκά το σώμα σαν «δεύτερο δέρμα».

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις πιο όμορφες επιλογές της αγοράς σε πιτζάμες για την πιο όμορφη, ζεστή και στυλάτη παραμονή στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βlack is back: Δέκα μαύρα, χειμωνιάτικα φορέματα για all day chic looks

Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)

Style Combos 2022: 7 συνδυασμοί ρούχων και αξεσουάρ που θα βλέπεις παντού την επόμενη χρονιά