AMAs 2021: Η JLO σαν μπαλαρίνα του παραμυθιού και όλες οι εμφανίσεις από τα μουσικά βραβεία!

Διονυσία Καλαποθαράκου
AMAs 2021: Η JLO σαν μπαλαρίνα του παραμυθιού και όλες οι εμφανίσεις από τα μουσικά βραβεία!

Oι Olivia Rodrigo, Jojo, Bad Bunny και φυσικά η παρουσιάστρια της βραδιάς, Cardi B, με την χρυσή Schiaparelli μάσκα της, έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση στο κόκκινο χαλί των American Music Awards.

Mπορεί να μην είναι τόσο γνωστά όσο τα MTV Awards, αλλά τα αμερικανικά μουσικά βραβεία (aka AMA) είναι ό,τι πιο κοντά έχουμε στην RnB κουλτούρα αυτήν τη στιγμή και ταυτόχρονα είναι ένας τρόπος να μάθουμε ποιοι rappers θα είναι hot την επόμενη χρονιά, πριν και οι ίδιοι βγάλουν καλά καλά νέο album.



Tα βραβεία πραγματοποιήθηκαν χθες στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες, και για ακόμα μία χρονιά τίμησαν την καλύτερη μουσική από νεοφερμένους αλλά και καθιερωμένους stars της μουσικής βιομηχανίας, σε διάφορα είδη από country έως R&B.

and just like that sinola carrie bradshaw

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

H Cardi B, η Olivia Rodrigo και η Larray ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που άνοιξαν χθες τον δρόμο με τις εμφανίσεις τους στην «επιστροφή στην αίγλη» μετά το lockdown και τα American Music Awards γέμισαν πούλιες, παγιέτες και extravagant δημιουργίες σε ένα κόκκινο χαλί που δεν το έλεγες κομψό, αλλά το έλεγες σίγουρα εντυπωσιακό.



Red Carpet Vibes

Η Cardi B, η οποία παρουσίαζε την εκδήλωση, έβαλε ψηλά τον πήχη της μόδας, φτάνοντας στο χώρο του event με μια χρυσή μάσκα, statement σκουλαρίκια και ένα μαύρο φόρεμα Schiaparelli. Η σταρ του «West Side Story», Ρέιτσελ Ζέγκλερ, εντυπωσίασε επίσης με μια ασπρόμαυρη τουαλέτα με βολάν από την σχεδιάστρια Carolina Herrera, ενώ η Machine Gun Kelly φόρεσε μία edgy τουνίκ του fashion designer Ashton Michael, διακοσμημένο με μεταλλικά στοιχεία και αλυσίδες.


https://www.instagram.com/p/CWkDl_HDSuS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην παρακάτω gallery θα δεις αναλυτικά όλες τις εμφανίσεις με τελευταία και καλύτερη αυτήν της Jennifer Lopez που ως σύγχρονη μπαλαρίνα τραγούδησε και χόρεψε πάνω στη σκηνή μέσα στο Dolce & Gabbana φόρεμά της:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ήβη Αδάμου δημιούργησε το πιο cozy outfit για τη Δευτέρα και κάθε μέρα της εβδομάδας

Feel-Good Fashion: 10 ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Chic at home! Οι πιο ζεστές και στυλάτες πιτζάμες για να μη θες να φύγεις από το σπίτι