Τα χρωματιστά πλεκτά είναι η τάση που θα βλέπεις παντού στο street style του φετινού χειμώνα

Νατάσσα Σχοινά
Τα χρωματιστά πλεκτά είναι η τάση που θα βλέπεις παντού στο street style του φετινού χειμώνα

Αν έχεις την ανάγκη για αισιοδοξία και θετική ενέργεια, αυτό είναι το trend που πρέπει να υιοθετήσεις.

Είναι κάποιες μέρες πια που η ψύχρα γίνεται αρκετά ενοχλητική. Θες να κάνεις μία βόλτα, να περπατήσεις μερικά τετράγωνα και το σκέφτεσαι με όλα όσα πρέπει να κουβαλήσεις μαζί για να σε κρατήσουν ζεστή. Γι’ αυτό και τα πλεκτά έχουν επανέλθει στο προσκήνιο και κατακλύζουν το street wear -και όχι μόνο- αυτών των μηνών.

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας έχουν στις συλλογές τους όλα εκείνα τα πλεκτά που μπορούν επάξια να συνοδεύσουν τις εμφανίσεις του χειμώνα. Τα πουλόβερ που θα φοράς καθημερινά πάνω από τα jean. Τα hoodies που θα σου δώσουν το τέλειο athleisure outfit. Tις ζακέτες που θα σε βοηθήσουν στο να απογειώσεις το layering με τον πιο ζεστό και cozy τρόπο.

Τhe Knitwear Trend: Πώς να φορέσεις τα πλεκτά τον φετινό χειμώνα

Τα πλεκτά ρούχα μέσα από τις δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας

Gabriela Hearst, Blumarine, Molly Goddard, Altuzarra, είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις που το σχεδιαστικό δυναμικό συμπεριέλαβε πλεκτά ρούχα, ακόμα και ugly sweaters, τα οποία συνεχίζουμε να επιλέγουμε όσο και να μη θέλουμε πολλές φορές να το παραδεχτούμε.

https://www.instagram.com/p/CWwGZ2MhpjP

Η τάση του knitwear, ωστόσο, φαίνεται πως τώρα έχει έρθει η ώρα να αναβαθμιστεί επενδύοντας στα έντονα χρώμα και αφήνοντας πίσω τις πιο basic επιλογές. Σίγουρα το διαχρονικό μαύρο ή το λευκό ταιριάζουν με όλα και δεν μπορούν εύκολα να σε απογοητεύσουν, όμως, χρώματα, όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το πράσινο και το κίτρινο δίνουν μία άλλη διάθεση στο look, πιο τολμηρή και παιχνιδιάρικη.

https://www.instagram.com/p/CVVdh3joS53

Τα χρωματιστά πλεκτά της αγοράς για streetstyle και color-blocking

Άσχετα που με ένα χρωματιστό πλεκτό μπορείς πολύ εύκολα να επιδοθείς σε υπέροχα color-blocking κάνοντας Instagrammable και high-fashion το τελικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που θες κι εσύ να αποκτήσεις τα δικά σου χρωματιστά πλεκτά και να πειραματιστείς με εμφανίσεις, συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα πιο ωραία σχέδια της αγοράς.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sincerelyjules

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Virgil Abloh: O σχεδιαστής που κορόιδεψε τον ελιτισμό της υψηλής ραπτικής

Οδηγός Αγοράς: 10 oversized πουλόβερ για να είσαι άνετη και cozy

How to: 10 stylish τρόποι να φορέσεις το κολάν σου φέτος τον χειμώνα