Ψάχνεις χριστουγεννιάτικο δώρο για τη φίλη σου; Διάλεξε ένα customized κόσμημα

Μία υπέροχη επιλογή που δείχνει πόσο τη σκέφτεσαι.

Τα Χριστούγεννα έρχονται. Πλέον όλα είναι στολισμένα γύρω μας, από δέντρα στο σπίτι μας μέχρι τις κολόνες στους δρόμους. Το εορταστικό mood κυριαρχεί πια στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας και όσο πλησιάζουμε προς τις μεγάλες μέρες, στο μυαλό μας έρχονται όλα εκείνα τα δώρα που πρέπει να κάνουμε στους δικούς μας ανθρώπους.

Η διαδικασία επιλογής δώρου είναι χρονοβόρα, αν, φυσικά, θέλεις να μελετήσεις τι είναι αυτό που θα κάνει πιο ευτυχισμένο τον αποδέκτη. Να είναι εκείνο το κόκκινο φόρεμα που είχε δει η φίλη σου στη βιτρίνα αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει; Μήπως ένα ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζει με όλα της τα ρούχα; Τι θα έλεγες για κάτι αρκετά πιο ιδιαίτερο που να ανταποκρίνεται περισσότερο στην ίδια;

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @carodaur)

Τα εξατομικευμένα κοσμήματα

Τα εξατομικευμένα κοσμήματα έχουν γίνει η νέα μόδα τόσο στα κοσμήματα όσο και γενικά στον τομέα των δώρων. Μπορείς να φτιάξεις το κόσμημα από την αρχή, ακριβώς έτσι όπως το θες και έτσι όπως φαντάζεσαι ότι το θέλει η αποδέκτρια. Ξεκινάς και επιλέγεις ακόμα και την αλυσίδα του κολιέ ή του βραχιολιού που ετοιμάζεις για δώρο και έτσι αποφεύγεις κάθε απογοήτευση που μπορεί να προκύψει μέσα από λεπτομέρειες που δε σου αρέσουν σε ένα έτοιμο σχέδιο.

Oδηγός Αγοράς: Δέκα midi φορέματα για να σε βρουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο κομψή από ποτέ

Τι μπορείς να εξατομικεύσεις

Σε ένα κόσμημα που σου επιτρέπει να κάνεις εξατομίκευση μπορείς κάλλιστα από το διαλέξεις ένα-ένα τα κομμάτια που το απαρτίζουν από την αρχή μέχρι να χαράξεις πάνω σε ήδη υπαρκτά σχέδια. Στην πρώτη περίπτωση, προσπάθησε να μη διαλέξεις πολλά στοιχεία μαζί, γιατί το τελικό αποτέλεσμα θα φαίνεται πολύ φορτωμένο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα βασικό σχέδιο, άντε και μία διακριτική χαντρούλα αρκούν για το τέλειο κόσμημα.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά καταστήματα που σου δίνουν την επιλογή εξατομίκευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Coat Guide: Όλα τα παλτό και τα μπουφάν που πρέπει να αποκτήσεις φέτος σε έναν Οδηγό Αγοράς

Street style queen: 6 τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτό το χειμώνα

Logo lovers: Οι πιο χαρακτηριστικές ζώνες των οίκων είναι και πάλι στη μόδα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ