Μία 70s inspired συλλογή περιέχει όλα τα απαραίτητα κομμάτια για τον φετινό χειμώνα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μία 70s inspired συλλογή περιέχει όλα τα απαραίτητα κομμάτια για τον φετινό χειμώνα

Το αγαπημένο, ελληνικό brand, Sun.Set.Go!, παρουσιάζει για τη σεζόν F/W 21 τα winter essentials για όσους αγαπούν την άνεση, την πολυτέλεια αλλά και τις ρετρό αναφορές, στο ντύσιμό τους.

Matching sets με γεωμετρικά μοτίβα, βελούδινα παλτό, athleisure κομμάτια με logos και πλεκτά ασορτί με μάλλινα, παντελόνια-καμπάνες, είναι μερικά μόνο από τα must have κομμάτια της φετινής σεζόν, με την υπογραφή του πιο cool, ελληνικού brand, του Sun.Set.Go!. Mία συλλογή που χωρίς να απομακρύνεται από το αθλητικό DNA του label, καταφέρνει να ενσωματώνει με κομψό τρόπο τα πιο hot, street trends της φετινής σεζόν. Crop πλεκτά, φόρμες με ρετρό στάμπες, εμπριμέ γιλέκα και ασορτί ψηλόμεσα παντελόνια, δίνουν στην γκαρνταρόμπα μας μία vintage διάθεση, με «προσιτή» και άκρως φορέσιμη λογική.


https://www.instagram.com/p/CXGIUgng6WH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Οι flare γραμμές της δεκαετίας του 70, μαζί με τα ζιβάγκο και τα ρετρό πανωφόρια, δίνουν μικρές δόσεις «νοσταλγίας» στην ντουλάπα μας και κάνουν πιο cool τα everyday looks μας. Στη νέα συλλογή του brand, με τίτλο «Love is light», βρίσκεις και άλλα πράγμα που αγαπάς, όπως γνωστά deux pieces στην sporty εκδοχή τους. Tα οποία δεν είναι μόνο ένα από τα πιο hot trends της σεζόν αλλά και από τα πιο χαρακτηριστικά Sun.Set.Go! outfits. Αν δεν θες να τα υιοθετήσεις στην total version τους, μπορείς να φορέσεις τα logo leggings του brand, με μονόχρωμο πουκάμισο ή πουλόβερ, αλλά και τα αντίστοιχα tops με ψηλόμεση φούστα και denim παντελόνι.


https://www.instagram.com/tv/CU7PZ_nAlXt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Retrophilia

Mία συλλογή που κινείται σε ρετρό καφέ, neutral και μπλε αποχρώσεις, με διαχρονικά επίκαιρα ασπρόμαυρα κομμάτια, δίνει κάτι από τη «θέρμη» της στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα και μας κάνει να «αναπολούμε» στυλιστικά το πιο ένδοξο, ενδυματολογικό παρελθόν μας. Και όλα αυτά με την υπογραφή Sun.Set. Go!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oδηγός Αγοράς: Δέκα midi φορέματα για να σε βρουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο κομψή από ποτέ

Fashion Awards 2021: Aπό την Priyanka Chopra μέχρι την Dua Lipa, δες όλες τις λαμπερές παρουσίες

«Ο Virgil ήταν εδώ»: To τελευταίο show του για τον Louis Vuitton έγραψε τον όνομά του στον ουρανό