People's Choice Awards: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στην τελετή απονομής των βραβείων

Sabine Camhi
People's Choice Awards: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στην τελετή απονομής των βραβείων

Η χθεσινή βραδιά ανήκε στην απονομή των People's Choice Awards, που μας χάρισε γενναίες δόσεις λάμψης.

Η περίοδος των βραβείων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αυτό σημαίνει πως απολαμβάνουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για να θαυμάσουμε τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και τα People's Choice Awards που έγιναν τον βράδυ της Τρίτης, 7 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Barker Hangar, στη Santa Monica της Καλιφόρνιας. Για άλλη μια χρονιά, βραβεύτηκαν μερικές από τις καλύτερες και πιο δραστήριες προσωπικότητες της pop κουλτούρας.



Νικητές της βραδιάς

Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν αναδείχθηκαν μέσα από τις προτιμήσεις του κοινού που ψήφισε και έβγαλε για ακόμη μία χρονιά τους αγαπημένους του. Οι κατηγορίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των τεχνών και περιλαμβάνουν από το icon της χρονιάς - ναι, αυτή ήταν η Halle Berry, μέχρι την καλύτερη ταινία για το 2021, το «Black Widow», δηλαδή.

H Kim Kardashian ανακηρύχθηκε Fashion Icon της χρονιάς ενώ η Christina Aguilera τιμήθηκε με το πρώτο Music Icon Award των PCAs.




https://www.instagram.com/tv/CXNRJFKgDrU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κόκκινο χαλί

Με την Laverne Cox να είναι η οικοδέσποινα στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards 2021 και με την Tracee Ellis Ross, την Cardi B και την Sydney Sweeney να είναι οι παρουσιάστριες, είναι προφανές ότι το event έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη μόδα. «Σου δίνω ό,τι χρειάζεσαι; Δίνω ό,τι πρέπει να σου δώσω, αγάπη μου; Πες μου να ξέρω», είπε η Cox, αναφερόμενη στο ντύσιμό της καθώς ξεκίνησε η βραδιά.

jennifer_lawrence_dont_look_up_premiere4.jpg

Η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence με το απόλυτο χρυσό look στην πρεμιέρα του Don't Look Up



Tραγουδιστές της διεθνούς μουσικής σκηνής, ηθοποιοί και influencers δεν απογοήτευσαν με την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί. Από διασκεδαστικά και funky σύνολα μέχρι pantsuits με παιχνιδιάρικα prints, οι celebs έκαναν τολμηρές εμφανίσεις στην 47η ετήσια εκδήλωση.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις best dressed stars της βραδιάς:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News - Η Sydney Sweeney με δημιουργία Anthony Vaccarello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Lady Gaga αλλάζει σύνολα στις πρεμιέρες της ταινίας House of Gucci & εμείς ψηφίζουμε το καλύτερο

Taylor Swift: Η στυλιστική της εξέλιξη από diva της country σε fashion icon