Oδηγός Αγοράς: Δέκα ρούχα σε διαχρονικά κλασικές γραμμές και αποχρώσεις

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: Δέκα ρούχα σε διαχρονικά κλασικές γραμμές και αποχρώσεις

... που αξίζει να αποκτήσεις αυτά τα Χριστούγεννα και να φοράς για πάντα!

Όταν λέμε βασικά χρώματα για μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα ποια εννοούμε; Σίγουρα όχι τις ρομαντικές παστέλ αποχρώσεις ή τις εκκεντρικές neon. Εννοούμε τα διαχρονικά επίκαιρα μαύρα, μπλε, καφέ, χακί και μπεζ. Αυτά δηλαδή που μπορούν να φορεθούν και χειμώνα αλλά και καλοκαίρι, που ταιριάζουν τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές και που δείχνουν πιο ακριβά και στυλάτα ακόμα και τα πιο απλά ρούχα της γκαρνταρόμπας μας. Τα all time classic items, λοιπόν, στα οποία αξίζει να επενδύσουμε και αυτήν την περίοδο, έχουν αυτά ακριβώς τα χρώματα.

All time classic

Μία εποχή που όλοι μιλάμε και γράφουμε για τις αρετές της «slow fashion», για ρούχα δηλαδή που έχουν κατασκευαστεί με βιώσιμο τρόπο έχουν ευέλικτο design και αντέχουν στον χρόνο αφού δεν υποκύπτουν στη σαγήνη των εφήμερων fashion trends, η ανάγκη να επαναπροσδιορίσουμε το τι πραγματικά πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας είναι κάτι παραπάνω από θεμελειώδης. Γι΄αυτό δημιουργήσαμε έναν Οδηγό Αγοράς που στόχο έχει να αποφύγει τις σειρήνες των florals και των εκκεντρικών μοτίβων και να εστιάσει σε αποχρώσεις που ήρθαν και μένουν, εδώ κα πολλά χρόνια, «στο πλευρό μας».

printed fousta

Οδηγός Αγοράς: 10 printed φούστες για τις πιο κομψές, χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου

Διάλεξε ποιο ρούχο σε basic color, από αυτά που θα βρεις στην παρακάτω gallery, αναδεικνύει το προσωπικό σου στυλ και κολακεύει τον σωματότυπό σου και κάν΄το δικό σου τώρα, για να σε βρουν τα φετινά Χριστούγεννα πιο στυλάτη από ποτέ. Αν μη τι άλλο σου αξίζει ένα διαχρονικό δώρο μόδας που θα φοράς μία ζωή. Γιατί καλά τα color trends αλλά οι διαχρονικές αποχρώσεις είναι που κάνουν τη διαφορά στην γκαρνταρόμπα σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 φορέματα με χρώμα που θα σε βάλουν σε mood εορτών

Ο Άγγελος Μπράτης σχεδίασε μία συλλογή με τα πιο κομψά basics της σεζόν, αποκλειστικά για το GNTM 4

Party season is on: Τα πιο εντυπωσιακά looks για να πας σε πάρτι τις γιορτινές μέρες