Ο αψεγάδιαστος κύριος Pitt γίνεται σήμερα 58 ετών

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ο αψεγάδιαστος κύριος Pitt γίνεται σήμερα 58 ετών

Και μας δείχνει πώς το coolness του τον κάνει τον πιο καλοντυμένο #overfifty του Hollywood

bradley pitt copy

Ο Βrad Pitt γεννήθηκε το 1963, κάτι που πάει να πει ότι σήμερα είναι αισίως 58 ετών και επαληθεύει όλα τα κλισέ: «είναι στην καλύτερή του φάση», «πιο ώριμος από ποτέ» και «τόσο cool που απορούμε και ο ίδιος πώς αντέχει». Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ανακαλύπτουμε την τελειότητά του, εμφανισιακή, στυλιστική και ερμηνευτική. Ήταν ο «δαιμονικός» εαυτός του Tyler Durden στο Fight Club (1999), τσαλάκωνε την εικόνα του στην «Αρπαχτή» (2000) του Γκάι Ρίτσι και μετά έγινε η επιτομή του χαλαρού τύπου στη σειρά ταινιών “Ocean’s Eleven”. Λίγο καιρό πιο πριν, τότε που μας πρωτοσυστηνότανε, κέρδιζε βραβείο δεύτερου ρόλου, στις Χρυσές Σφαίρες του 1996, για την ερμηνεία του στους «12 Πίθηκους» του Τέρι Γκίλιαμ.

Ο Brad Pitt με τον Bradley Cooper

Πρόσφατα έπαιξε δίπλα στον Leonardo DiCaprio έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους της καριέρας του, τον ντουμπλέρ και personal assistant του «Rick Dalton», τον ατρόμητο «Cliff Booth», στην ταινία «Once Upon a Time in... Hollywood» του Ταραντίνο. Και για αυτήν δεν κέρδισε μόνο το Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου αλλά έκανε και όλο τον γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη να αναφωνήσει «wow» βλέποντάς τον στα 55 του, χωρίς μπλούζα στην ταράτσα ενός κτιρίου.

kosmhmata

Οδηγός Αγοράς: Δέκα μικρά και διακριτικά κοσμήματα για να λάμψεις τα φετινά Χριστούγεννα

brad pitt

O Brad Pitt, όμως, έχει μάθει να ακούει επιφωνήματα θαυμασμού και όταν είναι ντυμένος. Στις off duty εμφανίσεις του επιλέγει polo T-shirts και printed πουκάμισα, ενώ στις red carpet ποντάρει σε κλασικές αξίες όπως είναι ένα μαύρο tuxedo. Όταν δεν φοράει τα αγαπημένα του υφασμάτινα, neutral παντελόνια, επιλέγει ανοιχτόχρωμα jeans, ενώ έχει και μία μεγάλη συλλογή από καπέλα, από panama hats μέχρι baseball και beanies.

Στα Oscars το 2020

Τον χειμώνα του 2020 έγινε για πρώτη φορά το πρόσωπο του luxury costume brand, Brioni, συνεργασία που συνεχίστηκε και για τη σεζόν F/W 2021. Ο Βrad πόζαρε με τον αέρα μοντέλου εκπέμποντας ταυτόχρονα και μία αίσθηση οικειότητας και ωριμότητας, αποτέλεσμα της μακρόχρονης κινηματογραφικής του καριέρας. «Κατά κάποιο τρόπο είμαι ακόμα ένα αγόρι από το Missouri και την Oklahoma, και προσπαθώ να βρω τον δρόμο μου», έχει απαντήσει σε ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται τη διασημότητά του. Και αυτή η απλότητα και η «προσγειωμένη» προσέγγιση περνάει και στον τρόπο με τον οποίο «παίζει» με τη μόδα.


https://www.instagram.com/p/CUxgq8mMmkX


Δεν την ακολουθεί πιστά, σπάνια συμβουλεύεται στυλίστα για τις δημόσιες εμφανίσεις του, δεν κάνει εκκεντρικότητες στο κόκκινο χαλί και δεν αγαπάει τα κραυγαλέα label. Ακόμα και σε θέματα στυλ «κινείται» με ηρεμία, με πραότητα και αυτοπεποίθηση. Είναι ο τύπος του άντρα που θέλει πρώτα να νιώθει καλά με τον εαυτό του και μετά να νιώθει πως ντύθηκε «σωστά», γιατί ακόμα και «όταν τα χάσεις όλα μπορείς να τα κερδίσεις και πάλι πίσω από την αρχή», είπε και τίναξε στον αέρα την ξανθιά χαίτη του. Happy Birthday Mr. Pitt!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

And Just Like That... Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα