10 πλεκτές ζακέτες που θα σε ζεστάνουν και ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα (Shopping List)

Νατάσσα Σχοινά
10 πλεκτές ζακέτες που θα σε ζεστάνουν και ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα (Shopping List)

Όταν έχει πολύ κρύο, αγαπάμε λίγο περισσότερο τα πλεκτά.

Όλοι έχουμε μία αγαπημένη ζακέτα. Εκείνη που κάθε φορά που κρυώνουμε μάς έρχεται πρώτη στο μυαλό. Γιατί είναι η ιδανική για εμάς. Είναι το στυλ μας, είναι ζεστή και cozy, είναι πρακτική, γενικά είναι το ρούχο που μας κάνει να νιώθουμε καλά φορώντας το κάθε ώρα της ημέρας. Η safe επιλογή. Inspo μας σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. (FYI η παρουσιάστρια επίλεξε πλεκτή ζακέτα από Mind Matter σε ανοιχτό πράσινο χρώμα).

Η αλήθεια είναι ότι δε βρίσκεις συχνά τέτοια κομμάτια. Συχνά ο λόγος είναι η απουσία χρόνου για την αναζήτηση. Το πιεσμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας, άλλωστε, δεν ευνοεί και πολύ το να αφιερώνεσαι στο shopping. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις έτοιμη μία λίστα με τις προτάσεις που θα ταιριάξουν σε κάθε look.



Οι πλεκτές ζακέτες

Τον χειμώνα, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από μία πλεκτή ζακέτα. Ειδικά αν ανήκεις στους ανθρώπους που κρυώνουν λίγο περισσότερο από τους άλλους, θα εκτιμήσεις πολύ τη θέρμη της και, αν ανήκεις σε εκείνους που αγαπούν τη μόδα, θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο κάθε layering που σου επιτρέπει να κάνεις στα look σου.

Οι πλεκτές ζακέτες δημιουργούν εξαιρετικούς συνδυασμούς σε υφάσματα και σχέδια, μπορείς να τις συνδυάσεις με τα πάντα -από παντελόνια μέχρι φορέματα-, είναι εύκολες στις μεταφορές λόγω της πιο ανάλαφρης υπόστασής τους. Όπως και να το κάνουμε, μία ωραία πλεκτή ζακέτα είναι το key item που χρειάζεσαι τον χειμώνα.

Jeans, πουλόβερ και sneakers! H Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει πως να είσαι άνετη και κομψή το ΣΚ

Shopping για πλεκτές ζακέτες

Ο χρόνος έχει γίνει πια πολυτέλεια με όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, γι’ αυτό κι εμείς κάναμε τη δική μας αναζήτηση. Κάπως έτσι, στη συνέχεια σε περιμένει μία λίστα με πλεκτές ζακέτες που θα δώσουν κομψότητα, άνεση και περισσότερο coziness στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10 ζευγάρια super cozy παντόφλες για να είσαι άνετη μέσα στο σπίτι (Shopping List)

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο Instagrammable outfits γυμναστικής τη νέα χρονιά (shopping list)

Έξι τάσεις στις τσάντες που θα κυριαρχήσουν στο street style του 2022