Έχει εκπτώσεις! 10 διαχρονικά items που θα σε βοηθήσουν να «χτίσεις» το στυλ σου

Νατάσσα Σχοινά
Έχει εκπτώσεις! 10 διαχρονικά items που θα σε βοηθήσουν να «χτίσεις» το στυλ σου

Ώρα για shopping και ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου.

Τις περισσότερες φορές, όταν σκέφτεσαι ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, το μυαλό σου πηγαίνει αναπόφευκτα σε υπέρογκα ποσά και αναρίθμητα items που να μπορούν να συνθέσουν όλα τα looks που έχεις στο μυαλό σου. Το Instagram, άλλωστε, είναι γεμάτο από πληθώρα φωτογραφιών για να πάρεις έμπνευση, ωστόσο, μιας που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για το ανάλογο και πιο συμφέρον shopping.

Η αλήθεια είναι πως κυριαρχεί η λανθασμένη εντύπωση πως όσο περισσότερα ρούχα έχεις τόσο πιο εύκολα μπορείς να πειραματιστείς με το στυλ σου, όμως, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από αυτό που δείχνουν. Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου εμφανίσεις είναι μερικά key items που να μπορούν να συνδυαστούν πάνω - κάτω με τα πάντα.



Τα key items που ψάχνεις

Όταν «χτίζεις» την γκαρνταρόμπα σου, πρέπει να αρχίζεις από τη βάση. Κυριολεκτικά. Δεν είναι τυχαίο που κάποια κομμάτια ονομάζονται «basic». Πρόκειται ουσιαστικά για όλα όσα θα δημιουργήσουν τη βάση του στυλ σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτά που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όποια περίσταση κι αν προκύψει.

Ένα λευκό T-shirt, για παράδειγμα, πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου όχι μόνο επειδή συνδυάζεται εύκολα με κάθε παντελόνι και φούστα αλλά και γιατί αποτελεί και ένα ρούχο για όλον τον χρόνο. Μία μαύρη τσάντα, από την άλλη, είναι η εύκολη λύση σχεδόν για ό,τι χρωματική παλέτα κι αν έχεις επιλέξει την εκάστοτε ημέρα.

Το νέο homewear που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities (Shopping list)

Με τις εκπτώσεις να έχουν δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αγορές, στη συνέχεια έχουμε φτιάξει μία λίστα με 10 διαχρονικά items που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και αξίζει να προμηθευτείς αυτήν την περίοδο.

Ένα μαύρο ζιβάγκο

zibagko

Ζιβάγκο, Falconeri


Ένα λευκό πουκάμισο

white shirt

Πουκάμισο, Tommy Hilfiger

Ένα Little Black Dress

little black dress


Κοντό φόρεμα, Attrattivo

Ένα κλασικό jean

jeans

Jean, Notos - American Eagle

Ένα ζευγάρι λευκά sneakers

white sneakers1


Sneakers, Adidas

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα υπόλοιπα 5.

(Main Photo credits: @sincerelyjules)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κασκόλ και σκούφο να πάρεις! 10 items που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου (Shopping list)

Best Buy: 10 λευκά πουκάμισα που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ όλον τον χειμώνα

8 απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις αν θέλεις να σπάσεις την μονοτονία