8 απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις αν θέλεις να σπάσεις την μονοτονία

Sabine Camhi
8 απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί για να δοκιμάσεις αν θέλεις να σπάσεις την μονοτονία

Από πορτοκαλί με γκρι έως πράσινο με μαύρο, αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί θα αναβαθμίσουν το winter dressing σου φέτος!

Το μαύρο και άλλα ουδέτερα χρώματα είναι πάντα safe επιλογές για την γκαρνταρόμπα μας. Τα χρώματα ωστόσο έχουν την δυνατότητα να μας ανεβάσουν την ψυχολογία, κάτι που έχουμε ανάγκη κάθε χειμώνα, ειδικά όμως τους δύο τελευταίους. Μπορεί να κάνουν τα σύνολά μας πιο ριψοκίνδυνα, αλλά θα τα κάνουν και πιο ενδιαφέρον. Το θέμα είναι αν θέλεις να ρισκάρεις να τα ανακαλύψεις.


https://www.instagram.com/p/CYpD4k1Ixz-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν η απάντηση είναι ναι, αν θέλεις δηλαδή φέτος το χειμώνα να προσθέσεις φως στα σύνολά σου, τότε εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να κοιτάξεις με άλλο μάτι τα χρώματα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Άλλωστε, οι τάσεις που προέκυψαν από τις συλλογές των σχεδιαστών για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 21-22 κατέληξαν σε ένα συμπέρασμα – επιβάλλεται να τολμήσεις.

very_peri.jpg

Very Peri: Μπορείς να αποφύγεις τη μελαγχολία μετά τα Χριστούγεννα φορώντας το πιο feel good χρώμα

Οι τέλειες χρωματικές παλέτες που θα απογειώσουν την χειμερινή σου εμφάνιση

Ξέχνα λοιπόν τα μονότονα και βαρετά μονόχρωμα χειμωνιάτικα σύνολα! Από casual έως και chic, τα χειμωνιάτικα σύνολα με σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις ένα εκπληκτικό μοντέρνο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, το αγαπημένο σου γκρι κοστούμι και παντελόνι ανανεώνονται τέλεια με ένα πορτοκαλί πλεκτό και matching τακούνια.



Ρίξε μια ματιά στους χρωματικούς συνδυασμούς ρούχων που ακολουθούν στην gallery παρακάτω για να πάρεις ιδέες για τα δικά σου εντυπωσιακά χειμωνιάτικα σύνολα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @pernilleteisbaek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πες αντίο στα blue jeans σου – Το 2022 τα χρωματιστά jeans θα είναι πολύ trendy

Oδηγός Αγοράς: Δέκα ρούχα σε διαχρονικά κλασικές γραμμές και αποχρώσεις