5 τάσεις στα jean που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο στυλ σου

Νατάσσα Σχοινά
5 τάσεις στα jean που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το ανοιξιάτικο στυλ σου

Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για να φτιάξεις την γκαρνταρόμπα σου.

Όλες οι γυναίκες έχουν τουλάχιστον ένα jean παντελόνι στην ντουλάπα τους. Η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού το συγκεκριμένο είδος παντελονιού ταιριάζει με κάθε top, αφαιρώντας έτσι έναν καθημερινό προβληματισμό σχετικά με το ποιοι είναι οι πιο «σωστοί» και κολακευτικοί συνδυασμοί.

Τα jeans μετράνε μία μεγάλη ιστορία στο παρελθόν της μόδας, έχοντας τις ρίζες τους στο workwear των μεταλλωρύχων, όμως, τη σύγχρονη μορφή τους οφείλουν σε μεγάλο βαθμό σε διάσημες προσωπικότητες της παγκόσμιας showbiz, όπως ο Marlon Brando και ο James Dean. Έγιναν ένα σύμβολο ελευθερίας, ειδικά για την πιο νέα γενιά, και, τελικά, έφτασαν σήμερα να γίνονται καμβάς για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας με προορισμό να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, από την πιο καθημερινή μέχρι την πιο επίσημη περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CZugVcmjhde

Οι τάσεις στα jeans για την άνοιξη του 2022

Με την άνοιξη να βρίσκεται πλέον κάτι λιγότερο από μήνα μακριά, οι τάσεις που θα απασχολήσουν το street style έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους δίνοντας μία πρώτη εικόνα για τις εμφανίσεις που θα κάνουμε τους επόμενους μήνες.

Υ2Κ

Το στυλ Y2K -η μόδα των 90s και των 00s- είναι τάση τα τελευταία χρόνια. Η Gen-Z συνεχίζει να προτιμά έντονα, πιο girly χαρακτηριστικά, όπως οι πεταλούδες πάνω στα ρούχα και στα αξεσουάρ, νιώθοντας μία φανερή νοσταλγία προς την εφηβική της ηλικία. Τότε που κυριαρχούσε το στυλ της Britney Spears με τα χαμηλόμεσα παντελόνια και τα crop tops.



Vintage

Το vintage ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τα straight jeans για παράδειγμα, είναι μία κλασική βάση για look που δεν έχει ημερομηνία λήξης, ούτε και περιορισμούς σε σεζόν. Τον χειμώνα, μπορείς να τα φορέσεις με ένα oversized jacket και το καλοκαίρι με ένα basic T-shirt.



Baggy

Τα εφαρμοστά jeans δε δείχνουν να είναι η επικρατέστερη επιλογή του κοινού όσον αφορά στα παντελόνια. Οι φαρδιές και πιο άνετες γραμμές, όπως στα baggy, είναι το απόλυτο trend αυτής της περιόδου. Επιλέγεις και ένα T-shirt statement και δημιουργείς το πιο cool street style.



Jeans – «Καμπάνα»

Στα πλαίσια της αγάπης για τα 90s και τα 00s, η επιστροφή των jean - «καμπάνα» δεν είναι μία που προξενεί έκπληξη. Ακριβώς, όμως, επειδή στο 2022 συνδυάζεται με περίτεχνα top, φέρνει μία μοντέρνα εκδοχή του εφηβικού μας στυλ στο προσκήνιο.



Jeans για όλους

Τα παντελόνια που μπορούν να φορεθούν από τον κάθε σωματότυπο με μεγάλη ποικιλία στα νούμερα ώστε να εφαρμόζουν τέλεια είναι το νέο go-to του αγοραστικού κοινού. Διεθνή brands, όπως το Good American, λανσάρουν σχέδια που κολακεύουν το γυναικείο σώμα και περιλαμβάνουν όλες τις προδιαγραφές για να νιώθεις άνετη και σέξι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτές είναι οι 8 κορυφαίες τάσεις στα κοσμήματα για το 2022

Οι τάσεις στις φούστες που θα φοράμε όλες την επόμενη σεζόν

Αυτές είναι οι τσάντες που κρατούν οι πιο κομψές celebrities το 2022