Τα μαύρα lingerie είναι παντοτινά! (+10 για να διαλέξεις)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα μαύρα lingerie είναι παντοτινά! (+10 για να διαλέξεις)

Τα μαύρα εσώρουχα είναι η πιο κομψή και διαχρονική επιλογή.

Οι γυναίκες τρέφουμε μεγάλη αδυναμία στα εσώρουχα αφού είναι με διαφορά τα πιο χρήσιμα items στην ντουλάπα μας. Κακά τα ψέματα, δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς ένα σουτιέν και το ασορτί (ή και όχι) σλιπ. Μας συντροφεύουν όλο το 24ωρο τόσο εντός αλλά και εκτός του σπιτιού. Το σουτιέν βοηθά το στήθος μας να παραμένει στη θέση του, προσφέρει στήριξη και ελευθερία κινήσεων.

Τα μαύρα εσώρουχα είναι και θα είναι για πάντα hot

Το μαύρο ήταν πάντα η πρώτη μας επιλογή στα εσώρουχα και όχι άδικα. Ταιριάζει σε όλες ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών τους ενώ τείνει να κολακεύει τα αδύνατα σημεία του κορμιού μας. Είναι αθεράπευτα sexy και συνδυάζονται εύκολα, δίνοντάς σου την ευκαιρία για mix n' match συνδυασμούς.

via GIPHY

Στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών που καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ. Κορμάκια, brazil εσώρουχα, thongs, strings ή σουτιέν που καλύπτουν κάθε σωματότυπο και ανάγκη. Αν τονίσεις σωστά τα δυνατά σημεία του κορμιού σου, θα αποκτήσεις αυτομάτως περισσότερη αυτοπεποίθηση με την εικόνα σου. Πριν πας στο ταμείο εξέτασε καλά το σχέδιο, την υφή και την εφαρμογή τους για να μη μετανιώνεις αργότερα όταν τα δεις φορεμένα επάνω σου.

via GIPHY

5 must-have lingerie κομμάτια

  • Μαύρο σουτιέν με ενίσχυση
  • μαύρο slip
  • κομπινεζόν
  • κορμάκι με δαντέλα
  • μαύρο μπούστο
ta eswroyxa fainodai mesa apo ta royxa moda

Οι celebrities όρισαν το trend! Tα εσώρουχα είναι in fashion να φαίνονται μέσα από τα ρούχα

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα 10 μαύρα lingerie που αξίζουν μια θέση στην ντουλάπα σου.