Ιntimacy: Εσώρουχα για κάθε στυλ και σωματότυπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ιntimacy: Εσώρουχα για κάθε στυλ και σωματότυπο

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει κι εμείς τον υποδεχόμαστε με τα ωραιότερα lingerie της αγοράς.

Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου μπαίνουμε σε ερωτικό mood αφού είναι η ημέρα των ερωτευμένων (aka Valentine's Day), μια από τις πιο εμπορικές γιορτές του έτους. Κακά τα ψέματα, όταν ο αγαπημένος σου σε δει με τα ολοκαίνουρια, δαντελωτά εσώρουχα που αγόρασες, θα εντυπωσιαστεί από το θέαμα. Αυτό αυτομάτως αποτελεί μια σοβαρή τόνωση της αυτοπεποίθησής σου αλλά και της ίδιας της σχέσης. Η βιομηχανία της μόδας επενδύει ολοένα και περισσότερο στα εσώρουχα με αποτέλεσμα κάθε σεζόν να αντικρίζουμε αξιοζήλευτα lingerie κομμάτια.

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό σωματότυπο γι'αυτό η επιλογή εσωρούχων είναι αναμφίβολα προσωπική υπόθεση. Στόχος να αναδείξεις τα δυνατά σημεία του κορμιού σου (στήθος, μέση, γλουτοί) και παράλληλα να καλύψεις με δεξιοτεχνεία τυχόν ατέλειες. Τα σουτιέν με ενίσχυση αποτελούν σωτήρια λύση για όσες γυναίκες διαθέτουν μικρό στήθος και θέλουν να φαίνεται πιο πλούσιο και στητό.

via GIPHY

Στην αγορά θα βρεις κομμάτια που καλύπτουν ακόμη και την πιο απαιτητική καταναλώτρια και θα ήθελες σίγουρα να προστεθούν στην γκαρνταρόμπα σου. Το κόκκινο χρώμα έχει συνδεθεί άμεσα με τον Άγιο Βαλεντίνο οπότε αξίζει να επενδύσεις σε items με τις ανάλογες αποχρώσεις. Brazil εσώρουχα, κορμάκια, bustiers, strings, σουτιέν και εντυπωσιακά set κοσμούν τα ράφια των καταστημάτων για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ σου.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ωραίου φύλου είναι πως αγοράζουν εσώρουχα χωρίς να τα δοκιμάσουν ή απλά επειδή τα είδαν φορεμένα σε μια φίλη/γνωστή. Καλό θα ήταν πριν φτάσεις στο ταμείο να εξετάσεις προσεκτικά το σχέδιο, την υφή και την εφαρμογή τους ώστε να αποφύγεις τυχόν απογοητεύσεις.

eswrouxa karantina9

7 εσώρουχα για να νιώθεις sexy ακόμα και όταν φοράς πιτζάμες

Τα must-have εσώρουχα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

kokina eswrouxa

#1 Κόκκινο νυχτικό

#2 Μαύρη satin ρόμπα

#3 Μαύρο σουτιέν με δαντέλα

#4 Κόκκινο σετ εσωρούχων

#5 Κόκκινες ζαρτιέρες

#6 Κορμάκι με διαφάνειες

Πηγή κεντρικής: @intimissimiofficial



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε click στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικά από τα ωραιότερα εσώρουχα της αγοράς, κατάλληλα για κάθε γούστο και στυλ.