Κ.ΑΝD: Όταν τα κοσμήματα αποκτούν βιωματική σχέση με αυτόν που τα φοράει

Κ.ΑΝD: Όταν τα κοσμήματα αποκτούν βιωματική σχέση με αυτόν που τα φοράει

Η Κατερίνα Ανδριγιαννάκη, άρτι αφιχθείσα από την έκθεση «A Jewel Made in Greece», μιλάει στο Queen.gr για τα εμβληματικά δαχτυλίδια του brand της.

K.AND RING 2

Η Κατερίνα Ανδριγιαννάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, από οικογένεια που δραστηριοποιείται στον χώρο του ενδύματος και των αξεσουάρ. Σπούδασε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο Ρέθυμνο και στη Γερμανία. Ασχολήθηκε με τον ξενοδοχειακό κλάδο δουλεύοντας ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε resorts στην Κρήτη (Χανιά) και στην Αυστρία. Το 2002 ξεκίνησε η σχέση της με το κόσμημα, χάρη στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιώργο Βλάχο, ο οποίος διατηρούσε εργαστήριο κοσμημάτων από το 1994. Η καλλιτεχνική της ευαισθησία κι η ανάγκη της για έκφραση υλοποιήθηκαν με τη βοήθεια του συζύγου της, στο δικό του σύγχρονο εργαστήριο που βρίσκεται στην πανέμορφη παλιά πόλη των Χανίων. Η Κατερίνα εμπνέεται από την καθημερινότητα της γυναίκας και του άνδρα του σήμερα που θέλουν να ξεχωρίσουν χάρη σε ένα κόσμημα .Τα κοσμήματα K.AND. έχουν βιωματική σχέση με αυτόν που τα φοράει μέσω ενός παιχνιδιού κίνησης και ήχου που προκαλούν κι έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό. Τα υλικά που χρησιμοποιεί η δημιουργός είναι ασήμι, χρυσός ,πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες. Τα κοσμήματα K.AND. Jewel μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστραλία, Λίβανο και Η.Π.Α (Νέα Υόρκη). Η Κατερίνα μίλησε στο Queen.gr και καταλάβαμε πως η απλότητα και η υψηλή αισθητική που την χαρακτηρίζει ως άνθρωπο, περνάει και στο design των δημιουργιών της.

Πώς προσεγγίζεται το κόσμημα; Σαν κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας ή σαν κάτι μοναδικό που πρέπει απλά να ορίζει ιδιαίτερες περιστάσεις;

Σίγουρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης γυναίκας αλλά και του σύγχρονου άντρα γιατί δηλώνει το ποιος πραγματικά είναι αυτός που το φοράει, στην καθημερινότητά του. Έχουμε όμως και κοσμήματα για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας και με δενόμαστε, ίσως, πιο πολύ συναισθηματικά καθώς τα έχουμε συνδυάσει με ειδικές περιπτώσεις.

Πώς θα περιγράφατε το στυλ των γυναικών που φορούν τα κοσμήματά σας;

Μιλάμε σίγουρα για γυναίκες και άντρες με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό που τολμούν πέρα των συνηθισμένων…

Γιατί τα δαχτυλίδια σας είναι τόσο αναγνωρίσιμα; Τι τα κάνει τόσο μοναδικά;

K.AND RING 3

Τα κοσμήματα μας λόγω της κίνησης και του ήχου που παράγουν έχουν μια βιωματική σχέση, αλληλοεπιδρούν με αυτόν που τα φοράει και γίνονται ένα.

Tι σκέφτεστε όταν βλέπετε στον δρόμο γυναίκες με δημιουργίες σας;

Ικανοποίηση, υπερηφάνεια και έμπνευση για να συνεχίσω.

Eπόμενα επαγγελματικά σχέδια;

Έπειτα από το νέο μας κατάστημα στο Κολωνάκι και την Κέρκυρα συνεχίζουμε την δημιουργία νέου αποκλειστικού καταστήματος K.AND. στο Ηράκλειο Κρήτης και ευελπιστούμε να υπάρχει συνέχεια και σε νέα openings.

Ένα style quote που ακολουθείτε στην ζωή και στην καριέρα σας:

K.AND RING

Να είσαι ο εαυτός σου… το αυθεντικό αξίζει πάντα περισσότερο από το αντίγραφο!

Δες επίσης: 9 stylish τζάκετ κατάλληλα για τον μεταβατικό καιρό μέχρι την άνοιξη