10 ζευγάρια ankle boots για να περπατάς με στυλ στη βροχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 ζευγάρια ankle boots για να περπατάς με στυλ στη βροχή

Το πιο άνετο και κομψό υπόδημα για κάθε ώρα και περίσταση.

Διανύουμε αισίως το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου και η αλήθεια είναι πως μπαίνουμε σιγά-σιγά σε ανοιξιάτικο mood. Δυστυχώς για την ώρα το κρύο παραμένει αισθητό και οι βροχές έκαναν την εμφάνισή τους. Σαν αποτέλεσμα τα καθημερινά μας looks οφείλουν να προσαρμοστούν στις καιρικές συνθήκες. Στόχος μας φυσικά να παραμείνουμε ζεστές και στυλάτες από το πρωί ως το βράδυ.

Τα παπούτσια είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης και από τις μεγαλύτερες αδυναμίες όλων των γυναικών. Ένα κομψό και ιδιαίτερο ζευγάρι έχει τη δύναμη να αναβαθμίσει κάθε σύνολο και να προσθέσει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στην εικόνα σου.

Το must-have υπόδημα αυτής της σεζόν

Μπορεί τα shoe trends να ανανεώνονται διαρκώς ωστόσο μια ματιά στα social media και στις εικόνες που μοιράζονται οι fashionistas θα σε πείσουν πως μια συγκεκριμένη τάση παραμένει δυναμικά στο προσκήνιο. Ο λόγος για τα ankle boots, δηλαδή τα μποτάκια που δεν ξεπερνούν σε ύψος την περιοχή του αστραγάλου.

Μοναδικά αγαπημένο υπόδημα στο street style αφού φοριέται κυριολεκτικά με αμέτρητους τρόπους και όλα τα fashion items της γκαρνταρόμπας σου. Πίστεψέ με δεν υπάρχει πιο βολικό και ευκολοφόρετο υπόδημα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Τα ankle boots ταιριάζουν άψογα με όλα σου τα jeans, με φορέματα, φούστες, κολάν και παντελόνια. Ένα μαύρο ζευγάρι θα αποτελεί πάντα την καλύτερη επένδυση αφού συνδυάζεται με τα πάντα.

winter shoes main

10 winter shoes για κομψές εμφανίσεις στο κρύο (που δεν είναι μποτάκια ή sneakers)

Πώς θα φορέσεις τα ankle boots- 5 stylish προτάσεις

https://www.instagram.com/p/CaKw1yyOxX8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Με τζιν παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι...στο γραφείο

#2 Με κολάν, oversized πουλόβερ και παλτό...στην πόλη

#3 Με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, t-shirt και ζακέτα...σε μια casual έξοδο

#4 Με mini φούστα και κορμάκι...στη βραδινή σου έξοδο

#5 Με φορέματα...για all day looks

Πηγή κεντρικής: oliviaculpo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα ankle boots της αγοράς για να επενδύσεις στο αγαπημένο σου.