Οδηγός αγοράς: 12 υπέροχες πρωτότυπες λαμπάδες για το φετινό Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 12 υπέροχες πρωτότυπες λαμπάδες για το φετινό Πάσχα

Αν σου αρέσουν τα μοναδικά και ιδιαίτερα πράγματα, παρακάτω θα βρεις τον απόλυτο οδηγό αγοράς με πασχαλινές λαμπάδες.

Φέτος είναι το πρώτο Πάσχα που θα μπορέσουμε να κάνουμε και πάλι χωρίς περιορισμούς. Με τα μέτρα για την πανδημία της Covid-19 να βρίσκονται λίγες μέρες πριν την οριστική τους άρση, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη προγραμματίσει να φύγουμε σε κάποιο προορισμό, είτε αυτός είναι ένα νησί, ένα ορεινό μέρος με παραδοσιακά έθιμα ή ακόμη και το χωριό μας, που βρίσκεται στην ύπαιθρο. Αναμένεται ένα τεράστιο κύμα εκδρομέων από την Αθήνα και τα υπόλοιπα αστικά κέντρα, με προρισμό όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για να βιώσουμε, λοιπόν, όλο το πατροπαράδοτο σκηνικό του ελληνικού Πάσχα, υπάρχουν προφανώς κάποια συστατικά στοιχεία, όπως τα παραδοσιακό φαγητό, το βάψιμο των αυγών και φυσικά η Ανάσταση, το βράδυ του Σαββάτου. Και μπορεί σαν καλή νονά να έχεις ήδη φροντίσει για την λαμπάδα που θα κρατήσει το βαφτιστήρι σου στην Ανάσταση, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι εσύ δεν έχεις ακόμη διαλέξει την δική σου.

https://www.instagram.com/p/CcS02eKISe8

Ακόμη και αν ανήκεις σε αυτές που λένε ότι οι λαμπάδες είναι μάλλον ένα παιδικό έθιμο, φέτος δνε μπορείς παρά να παρασυρθείς από τα υπέροχα σχέδια που θα βρεις στην αγορά, και να αγοράσεις μία μοναδική λαμπάδα και για σένα. Η ποικιλία είναι πραγματικά τεράστια, με χρώματα, κορδέλες και περίτεχνα decos να έχουν την τιμητική τους. Μεγάλη τάση είναι επίσης και τα τετράγωνα κεριά, αλλά και οι λαμπάδες που είναι φτιαγμένες με αρωματικά κεριά και χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CbZ89kGt91h

Εμείς έχουμε βρει παρακάτω τις πιο ενδιαφέρουσες λαμπάδες για σένα, από τα πιο ευφάνταστα brands που θα βρεις στα αγαπημένα μας online stores. Μια και μόνο ματιά θα σε πείσει να αποκτήσεις την πιο στυλάτη λαμπάδα! Καλό shopping και Καλό Πάσχα σε όλες!