Academy Museum Gala 2022: Οι πιο λαμπερές red carpet εμφανίσεις της δεύτερης ετήσιας εκδήλωσης

Μαρία Ροδίτη
Academy Museum Gala 2022: Οι πιο λαμπερές red carpet εμφανίσεις της δεύτερης ετήσιας εκδήλωσης
Jessica Chastain arrives at the second annual Academy Museum gala at the Academy Museum of Motion Pictures on Saturday, Oct. 15, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) Invision

Hailey Bieber, Olivia Wilde, Selena Gomez και πολλές ακόμη stars περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με το μαύρο να ανακηρύσσεται το χρώμα της λαμπερής βραδιάς.

Πριν ακριβώς από έναν χρόνο, το Μουσείο της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου άνοιξε τις πύλες του στο Los Angeles με σκοπό να φέρει το κοινό πιο κοντά στην ιστορία, την επιστήμη και τον πολιτιστικό αντίκτυπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το Μουσείο εγκαινιάστηκε με ένα huge event γεμάτο λάμψη, διάσημες προσωπικότητες και ανεπανάληπτες fashion στιγμές που έμελλε… να δώσουν το σήμα για πολλές ακόμα που θα ακολουθήσουν.

Και ακολούθησαν, μιας και το βράδυ του Σαββάτου (15/10) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ετήσια εκδήλωση και γιόρτασε διακεκριμένους επαγγελματίες από τον χώρο του θεάματος.

Emmy Awards 2022: Το κόκκινο χαλί «βάφτηκε» μπλε και η θεά Zendaya κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις

Οι λαμπεροί καλεσμένοι & καλεσμένες και όσοι τιμήθηκαν στη βραδιά

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Miky Lee, ο σκηνοθέτης Steve McQueen και η ηθοποιός Tilda Swinton τιμήθηκαν για την εντυπωσιακή δουλειά τους στον κινηματογράφο, ενώ η Julia Roberts τιμήθηκε με το Icon Award ως αναγνώριση της μακρόχρονης καριέρας της. Και εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί, όπως και πολλές και πολλοί stars του Hollywood.

Μεταξύ άλλων, η Selena Gomez, η Hailey Bieber, η Olivia Wilde, η Sophie Turner με τον Joe Jonas, η Amal Alamuddin με τον George Clooney, ο Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz ήταν μόνο μερικοί από τους celebrities που βρέθηκαν στο glamorous event πραγματοποιώντας super chic εμφανίσεις. Το μαύρο χρώμα, μάλιστα, είχε την τιμητική του στο Academy Museum Gala, καθώς ήταν πολλές οι διάσημες κυρίες που το επέλεξαν κάνοντας και σε εμάς στυλιστικές προτάσεις για τις επίσημες εμφανίσεις του χειμώνα.

Στην gallery μπορείς να δεις όλα τα looks από το κόκκινο χαλί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Gala συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές για το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας.