Μία νέα συλλογή μαγιό μας δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας και κομψότητας

Μία νέα συλλογή μαγιό μας δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας και κομψότητας

Και μας δείχνει γιατί το να είναι κάποια «One of Us» είναι πολύ καλό!

«Η φετινή συλλογή είναι αφιερωμένη σε όλες εσάς, που είστε μία από εμάς και γι’αυτό ονομάζεται ‘Οne of Us’», εξηγεί η δημιουργός των μαγιό Zebras & Libras, Ελένη Τσούτη. Είναι εμπνευσμένη από τα κορίτσια που αγαπούν και αποδέχονται τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι, που λατρεύουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Είναι αφιερωμένη στα κορίτσια που αγαπούν τα sports, το surf, το κολύμπι, αλλά και σε αυτές που θέλουν απλά να χαλαρώνουν στη παραλία, να διαβάζουν ένα βιβλίο ή να κοινωνικοποιούνται στα beach parties. Είναι αφιερωμένη στις μαμάδες που χτίζουν κάστρα στην άμμο.

https://www.instagram.com/p/CtZJDQCr0mu/

Είναι μία συλλογή με αθλητικά ολόσωμα, μακρυμάνικα surf swimwear και κλασικά bikinis μονόχρωμα και printed, για κάθε τύπο γυναίκας. Μία συλλογή συμπεριληπτική και πλουραλιστική που «χωράει» από κάτω της όλες εμάς όποιο και αν είναι το lifestyle μας, ο σωματότυπος, η δουλειά, τα χόμπι μας.

Μια συλλογή μαγιό που θυμίζει Ιταλική Ριβιέρα έρχεται να κάνει πιο στυλάτο το φετινό καλοκαίρι

«Δημιουργούμε μαγιό για όλα τα #zebrasandlibrasgirls που θέλουν να νιώθουν άνετα φορώντας τα και που μπορούν να τα φορούν από το πρωί έως το βράδυ, σήμερα αύριο αλλά και μετά από 10 χρόνια», τονίζει η Ελένη και συνεχίζει: «στη φετινή μας συλλογή προσθέσαμε τσάντες παραλίας, αδιάβροχα τσαντάκια, πετσέτες και μια limited συλλογή με σανδάλια σε συνεργασία με την Ateneo Sandals.

Η ποιότητα είναι ο βασικός μας στόχος, όπως και η παραγωγή μας να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Οπότε φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υφάσματα από ανακυκλώσιμες ύλες, αλλά και συσκευασίες από βιοδιασπώμενες ύλες.»

Summer Loading... τα πιο κομψά μαγιό της σεζόν σε βάζουν από τώρα σε mood διακοπών

Μία συλλογή με cool surf αισθητική και πρακτικά σχέδια που μπορεί να φορεθεί όχι μόνο στην παραλία αλλά σε όλες τις δραστηριότητές μας την περίοδο των διακοπών δίνοντας ένα αυθεντικά sporty chic twist σε όλα μας τα looks. Γιατί είναι ωραίο να ανήκουμε σε ομάδες, να είμαστε μία από όλες τις γυναίκες που θαυμάζουμε, αλλά είναι εξίσου ωραίο να ξεχωρίζουμε για τις ενδυματολογικές επιλογές και τα μαγιό μας!

Δες εδώ ολόκληρο το αφιέρωμα