Οδηγός αγοράς: Τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ για εσένα που θες να ντυθείς γιορτινά

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός αγοράς: Τα πιο χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ για εσένα που θες να ντυθείς γιορτινά

Kαι να μπεις με τον πιο cool τρόπο σε Xmas mood.

Ο Colin Firth σε μία από τις πρώτες σκηνές της ταινίας «Το Ημερολόγιο της Bridget Jones» φοράει ένα αντικειμενικά άσχημο πουλόβερ με ταράνδους που του έχει χαρίσει η μαμά του και δίνει στην έννοια του ενδυματολογικού cringe μία νέα διάσταση. Σε αντίθεση με τον Jude Law που είναι σαφώς πιο χαριτωμένος με το δικό του Christmas jumper στο φινάλε του film «Τhe Holiday». Tα Χmas sweaters με γκι, Αι Βασίληδες, χιονόμπαλες και στολισμένα δέντρα είναι ένα «δάνειο» της αμερικανικής pop culture στον υπόλοιπο κόσμο και οι Χολιγουντιανές παραγωγές μας τα σύστησαν με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

images-4.fill.size_2000x1124.v1611704930.gif

Εμείς τα έχουμε, λοιπόν, βάλει στις «στυλιστικές μας παραδόσεις» για τις γιορτές και κάθε χρόνο φοράμε ένα τέτοιο γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το φοράμε με denim, midi φούστα, trackpants για ακόμα μεγαλύτερη άνεση – ο «Joe Tribbiani» έτρωγε με το παντελόνι του Santa Claus για να μην τον στενεύει. Ήξερε ο «Joe»- και φυσικά το βάζουμε και εκτός σπιτιού αυτές τις ημέρες, με leather pants ή ένα απλό κοτλέ παντελόνι και το αγαπημένο μας oversized παλτό. Ποιος θα μας κρίνει; Είναι Χριστούγεννα, οφείλουμε στον εαυτό μας μία εξτρά δόση από nerdy style.

Christmas ατζέντα! Πού να πας και τι να δεις για να μπεις σε γιορτινό mood λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Αυτό το cozy και αισιόδοξο πουλοβεράκι είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να εκτοξεύσουμε τη διάθεσή μας στα ύψη και να νιώσουμε για λίγο σαν πρωταγωνίστριες στις πιο χαρούμενες και ρομαντικές, Χριστουγεννιάτικες κομεντί. Διάλεξε από την παρακάτω gallery ποιο ταιριάζει στο στυλ σου και κάνε το απόλυτο Xmas gift σε σένα ή στην κολλητή σου. Γιατί αν δεν αποκτήσεις τώρα κάτι που θα σου/της βάλει στον πνεύμα των εορτών, πότε θα το κάνεις;