Οδηγός αγοράς: 10 must-have πουλόβερ για cozy φθινοπωρινές βόλτες

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 must-have πουλόβερ για cozy φθινοπωρινές βόλτες
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Δέκα πλεκτά που αξίζουν το budget σου.

Τα πλεκτά, το οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται μέσα στην έννοια των knitwears, είναι αυτόματα και τάση. Αμέσως μετά τις καραντίνες, οι χειμώνες μας γίναν λίγο πιο soft, πιο cozy και όλες μας θέλουμε να νιώθουμε άνετες και ζεστές μέσα σε ένα αγαπημένο πλεκτό item. Ότι και αν είναι αυτό: φόρεμα, παντελόνι ή φούστα. Ο αδιαμφισβήτητος όμως πρωταγωνιστής και το απόλυτο staple είναι το πουλόβερ. Ένα διαχρονικό item, που έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της σε παραπάνω από ένα χρώματα και styles. Γιατί ένα ίσον κανένα στην περίπτωση των πουλόβερ.

knitwears-(3).jpg

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο υπάρχουν πολλές διαφορετικές τάσεις στα knitwears του 2023/2024 και υπάρχει σίγουρα μία που θα ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά σου και το στυλ σου. Ξεκινάμε με την κλασική επιλογή των cottagecore πουλόβερ, που είναι τα γνωστά αυτά χοντρά knitwears με τις φαρδιές πλέξεις και τα basic χρώματα. Το λευκό της κρέμας είναι η κατάλληλη απόχρωση αν θες να απογειώσεις το συγκεκριμένο micro trend.

knitwears-(4).jpg

Αμέσως μετά έρχονται φυσικά τα έντονα χρώματα, που μοιάζουν με την παλέτα του ουράνιου τόξου. Έχουμε δηλαδή μπλε και γαλάζιο, αλλά και πράσινο, και ροζ, και κόκκινο και bold κίτρινο. Όποιο χρώμα και αν είναι το δικό σου αγαπημένο, σίγουρα θα βρεις μια αντίστοιχη επιλογή σε κάποιο από τα αγαπημένα σου brands και θα βάλεις έτσι μια χαρούμενη νότα στα σύνολά σου μέσα στο μουντό καιρό του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Καλσόν στο χρώμα του δέρματος: Η cringe τάση επιστρέφει στα catwalks της άνοιξης -Αλήθεια τώρα;

knitwears-(5).jpg

Tα ribbed είναι πάντα μια επιλογή που γοητεύει τις γυναίκες και κολακεύει τη σιλουέτα, γιατί αγκαλιάζει το σώμα και κάνει το σώμα να μοιάζει λίγο πιο σμιλεμένο και αισθησιακό από ότι είναι. Οπότε και φέτος θα πούμε ναι στα ribbed! Mία τελευταία αλλά πολύ αγαπημένη επιλογή είναι και τα χοντρά πλεκτά πουλόβερ με τα γνωστά σκανδιναβικά σχέδια στη λαιμόκοψη και το στήθος, τα οποία στην Ελλάδα έχουμε ταυτίσει με τις γιορτές. Μπορείς ωστόσο να τα φορέσεις από τώρα αντί για jacket πάνω από τα παντελόνια ή τις φθινοπωρινές σου φούστες.

knitwears-(1).jpg

Editor's choices: