Τα πιο stylish βραχιολάκια για τη μικρή σας fashionista

Τα πιο stylish βραχιολάκια για τη μικρή σας fashionista

Που βρήκαμε αποκλειστικά στο Petit Boutique

Στις στιλάτες μαμάδες που βρίσκονται πάντα ενημερωμένες, επιδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις τις μόδας, δεν θα μπορούσαμε να προτείνουμε τίποτα λιγότερο για τις μικρές τους πριγκίπισσες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα My Petit Boutique έχει ως στόχο της να προσφέρει luxury ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και ιδαίτερα προϊόντα βρεφανάπτυξης από επιλεγμένες εταιρείες του εξωτερικού.

Είναι η πρώτη online boutique στην Ελλάδα που αφιερώνεται αποκλειστικά στα κορίτσια και στις μαμάδες, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις ανάγκες τους και διαθέτοντας μοναδικά προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ. Στο κατάστημα μπορείτε να επιλέξετε collections που θα εντυπωσιάσουν με τη ποιότητα τους και θα ντύσουν τις μικρές σας πριγκίπισσες με μοναδικό τρόπο. Κάθε φορά που ανανεώνεται το site τα κομμάτια αλλάζουν, οπότε συνεχώς έχετε την ευκαιρία να βρίσκετε τα τελευταία mum and baby trends!

Εμείς προκειμένου να αισθάνονται οι μικρές fashionistas το ίδιο σίγουρες και ολοκληρωμένες στις εμφανίσεις τους, βρήκαμε τα πιο εκλεπτυσμένα και γλυκά βραχιολάκια σε έθνικ στυλ με μακραμέ στοιχεία, με γυάλινες χάντρες και έντονα χρώματα, είτε ρομαντικά και παιχνιδιάρικα της Hello Kitty, που θα λατρέψετε τόσο εσείς όσο και οι μικρούλες σας! Δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στη photo gallery.