Τα πιο στιλάτα casual παντελόνια για τη φετινή σεζόν από τα Staff Jeans

Τα πιο στιλάτα casual παντελόνια για τη φετινή σεζόν από τα Staff Jeans

Δείτε τι βρήκαμε και επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει

Η μόδα φέτος επιβάλλει το casual πιο πολύ από ποτέ. Τα ντένιμ κομμάτια και τα βαμβακερά παντελόνια έχουν κερδίσει θέσεις ακόμη και δίπλα στο επίσημο βραδινό ένδυμα. Από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας το jean. Όλες μας έχουμε τουλάχιστον ένα που μας ντύνει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το χρώμα που θα μας κάνει να δείχνουμε πιο αδύνατες είναι το σκούρο μπλε αλλά αν θέλουμε κάποιο τζιν με ξεβαμμένα σημεία καλό είναι αυτά να βρίσκονται στη μέση του ποδιού για ισορροπημένο αποτέλεσμα. Τα ρετρό τύπου 70s με καμπάνα είναι ακόμη ιδανική τάση, ενώ τα boyfriend φαρδιά jeans απογειώνουν τόσο το σπορ συνδυασμένο με sneakers και loafers στυλ όσο και το βραδινό κομμάτι με ένα ζευγάρι ankle boots ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα jeggings (jeans που έχουν την εφαρμογή του κολάν) είναι το πιο σέξι και ροκ παντελόνι της σεζόν τόσο στην κλασική ντένιμ απόχρωση όσο και χρωματιστά- ιδίως σε industrial red που είναι η πιο τοπ φετινή χρωματική τάση. Aν αναρωτιέστε με τι παπούτσια να το συνδυάσετε η απάντηση είναι απλή: από την κλασική μαύρη γόβα ή μια peep-toe, μέχρι oxford shoes, all stars ή και αρβυλάκια. Η επιλογή είναι δική σας. Όσο για το κόκκινο, ενώ είναι ένα από τα δυσκολότερα χρώματα σε ό, τι αφορά το πώς να το συνδυάσεις όμως είναι και το πιο ελκυστικό. Στο μυαλό των γυναικών, το κόκκινο συνδέεται με τη δύναμη, το κύρος και την αυτοπεποίθηση- ενώ για τον άνδρα αποτελεί πόλο έλξης!

Το μπεζ και τα nudes τόσο σε κλασικό carrot style όσο και φαρδύ με τιράντες μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή, με καρό πουκάμισο και απλά t-shirts ή με ένα πουκάμισο σε στενή γραμμή και loafers ή χαμηλές γόβες για το γραφείο!

Δείτε τα πιο αγαπημένα παντελόνια από την συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2012-'13 των Staff Jeans και πάρτε ιδέες!

Διαβάστε ακόμη:

Βρείτε το ιδανικό casual πουκάμισο με την βοήθεια της Staff Jeans

Αναβαθμίστε το casual look σας με τις φθινοπωρινές προτάσεις των Staff Jeans

Κλέψε το υπέροχο denim-chic look της Ali Larter σε σούπερ τιμές!