Φορέστε τους τα γυαλιά

Φορέστε τους τα γυαλιά

Ο Jean Paul Gaultier σχεδιάζει και εσείς απλά εντυπωσιάζετε.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής δε μας έχει συνηθίσει σε κάτι λιγότερο από την υπερβολή.

Σχεδιάζοντας για το φετινό καλοκαίρι επηρεασμένος από το Moulin Rouge και τις χορεύτριες του can-can ο Jean Paul μετέφερε την έμπνευση του Toulouse Lautrec και τη λαγνεία του Παρισιού του 19ου αιώνα. Χρησιμοποιώντας την αισθησιακή φωνή της Catherine Deneuve και δημιουργώντας look με ακραία ονόματα όπως, «Χωρίς μέλλον», «Είμαι η αναρχία» και άλλα, ο ταλαντούχος Jean Paul πέτυχε το σκοπό του προκαλώντας ποικίλα συναισθήματα στους πιστούς του ανά τον κόσμο.

Ανάμεσα στα ακριβοθώρητα κομμάτια που παρέλασαν και μεταξύ Belle Epoque, ολόσωμων μαύρων στολών και πανκ μαλλιών, αυτό που ξεχώρισε ήταν το παραπάνω ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Ξεχάστε για λίγο τα βαρετά μεταλλικά Ray Ban που φόρεσαν όλες σας οι φίλες και τολμήστε να βγείτε στην παραλία με κάτι λίγο πιο γκόθικ, λίγο πιο εντυπωσιακό και λίγο πιο ακριβό. Αντί να επενδύσετε σε ένα καινούριο μαγιώ, που όπως και να έχει είναι ρούχο και θα φθαρεί πιο γρήγορα από το αλάτι και τα αντιηλιακά λάδια, τολμήστε να λανσάρετε πρώτες το γυαλί- περικεφαλαία που θα σας εξασφαλίσει άνεση, εργονομία και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Αν το κάνετε στείλτε μόνο μία φωτογραφία σας!