«Live With Fire»: Η Reebok μας παροτρύνει να ζήσουμε με περισσότερη δράση

«Live With Fire»: Η Reebok μας παροτρύνει να ζήσουμε με περισσότερη δράση

Νέα παγκόσμια καμπάνια που στόχο έχει να μας πείσει ότι το fitness μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή

Η νέα παγκόσμια καμπάνια της Reebok έρχεται και στην Ελλάδα και με το χαρακτηριστικό της τίτλο «Live with Fire» έχει στόχο να μας εμπνεύσει να βάλουμε περισσότερη ενέργεια στη ζωή μας, να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα που οι ίδιοι δημιουργούμε για τους εαυτούς μας, να ξεπεράσουμε τα προσωπικά μας όρια και να ζήσουμε με περισσότερη δράση, κίνηση, πάθος και ένταση.

Η καμπάνια «Live with Fire» βασίζεται στην πεποίθηση πως ένας ενεργητικός τρόπος ζωής μπορεί να βγάλει στον καθένα μας τον καλύτερό του εαυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Διευθυντής Marketing της Reebok, Matt O'Toole: «Η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε όλους να αγαπήσουν το fitness και να αλλάξουν οριστικά τον τρόπο ζωή τους. Δεν επιθυμούμε απλά να ασχοληθούν με το fitness γιατί έτσι πρέπει, αλλά γιατί πιστεύουμε ειλικρινά πως το fitness μπορεί να ενδυναμώσει τον καθένα όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά και κοινωνικά».

Μέσα από επτά διαφορετικές ιστορίες με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους που ζουν έναν δραστήριο τρόπο ζωής και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόσκληση ξεπερνώντας τα όριά τους, η Reebok μας καλεί να βάλουμε στην καθημερινότητα μας λίγη περισσότερη δράση, σύμφωνα με αυτό που εκφράζει τον καθένα περισσότερο, δίνοντας έμπνευση και σε όσους αγαπάμε να μας ακολουθήσουν.

Η καμπάνια «Live with Fire» παρουσιάζει τις δύο βασικές και εδραιωμένες κατηγορίες της Reebok, Training και Running, αλλά δίνει έμφαση και στην παρουσίαση των δύο νέων συλλογών Dance και Yoga, ενισχύοντας έτσι το στόχο της Reebok να ωθήσει περισσότερες γυναίκες στο χώρο του fitness. Επίσης, παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό application αφιερωμένο στο fitness, με στόχο να ανανεώσει τις ασκήσεις ρουτίνας δημιουργώντας πάνω από 200 νέους, πρωτοποριακούς συνδυασμούς και χρησιμοποιώντας τις βασικές αρχές των running, dance, yoga και training.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Apple, Android καθώς και online στο www.reebok.com/fitness-app.

Διαβάστε ακόμη:

Η Vivienne Westwood «κράζει» το στυλ της Michelle Obama

Δείτε τα πιο fashion γυαλιά ηλίου για καλό σκοπό από την Tom's