#LFW: Το ζελέ ήταν το hero προϊόν σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#LFW: Το ζελέ ήταν το hero προϊόν σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

Και αυτό σημαίνει πως το wet/sleek look θα είναι κυρίαρχη τάση

Μόλις χθες μιλήσαμε για το ασημόχαρτο που έκανε πολύ αισθητή την εμφάνισή του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και τα foil eyes που καθιερώθηκαν σαν ένα από τα trends που θα κυριαρχήσουν. Δεν μπορούσαμε να προσέξουμε κάτι άλλο καθώς η λάμψη των συγκεκριμένων μακιγιάζ ήταν μαγευτική όμως… Ένα ακόμα trend είχε κάνει την εμφάνισή του και αφορούσε τα μαλλιά: Σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες των σχεδιαστών, είχε χρησιμοποιηθεί ζελέ στα μαλλιά των μοντέλων και τα looks ήταν είτε wet, είτε sleek και χτενισμένα με κάθε τρόπο.

1

Είδαμε μαλλιά χτενισμένα αυστηρά προς τα πίσω και χαρήκαμε γιατί είναι η πιο άμεση λύση για το φριζάρισμα που μας ταλαιπωρεί χειμώνα και καλοκαίρι. Είναι μάλιστα ένας τέλειος τρόπος για να χτενίσεις με στιλ στο καρέ σου χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως, το wet look, δεν είναι τέλειο και για μακριά μαλλιά.

2

Είδαμε επίσης χωρίστρες στη μέση. Τα χτενίσματα με τον grunge, ατημέλητο αέρα που παρέλασαν στα catwalks είναι για τις πιο τολμηρές που θέλουν να κάνουν εντύπωση (κυρίως στις βραδινές εξόδους). Μην το απορρίψεις όμως έτσι απλά. Μπορείς να κάνεις τη χωρίστρα στη μέση και, με τη βοήθεια του ζελέ, να χτενίσεις τις τούφες σου πίσω από τα αυτιά για ένα preppy sleek αποτέλεσμα.

3

Μία ακόμη εκδοχή του wet/sleek look ήταν η χωρίστρα στο πλάι. Μιλάμε ωστόσο για πολύ χαμηλές χωρίστρες που πλησίαζαν τα αυτιά και έδιναν έναν super sexy αέρα στα συγκεκριμένα χτενίσματα. Βλέπεις, όσο πιο ψηλά είναι η χωρίστρα, τόσο πιο αυστηρό γίνεται το χτένισμα και όσο πιο χαμηλά, τόσο πιο sexy. Ασφαλώς μιλάμε για ένα χτένισμα που πρέπει όλες να δοκιμάσουμε.

4

Τέλος, είδαμε και εναλλακτικούς τρόπους χτενίσματος όπως οι συγκεκριμένοι δύο που είχαν την μπροστινή τούφα περασμένη μπροστά από το αυτί. Όχι, δεν είναι ένα χτένισμα που εύκολα θα δούμε εκτός πασαρέλας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σούπερ εντυπωσιακό. Όπως αντιλαμβάνεσαι, το ζελέ ήταν το hero προϊόν backstage σχεδόν σε όλα τα shows της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και εμείς ήδη έχουμε αρχίσει να τεστάρουμε προϊόντα ώστε να σου προτείνουμε τα καλύτερα για να αντιγράψεις τα looks. Μέχρι να καταλήξουμε λοιπόν στο top 10 μας, δες στην παρακάτω gallery ΟΛΑ τα wet/sleek looks που παρατηρήσαμε στο London Fashion Week.

Διάβασε ακόμα: Τα μακιγιάζ στο Show του Prabal Gurung ήταν μία ωδή στις γυναίκες ανά τις δεκαετίες