Metallics, ροζ και εντυπωσιακές total black εμφανίσεις στο Bulgari's B.zero1 NYFW Party (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Metallics, ροζ και εντυπωσιακές total black εμφανίσεις στο Bulgari's B.zero1 NYFW Party (photos)

H Irina Shayk, η Sara Sampaio, η Lily Aldridge, η Dove Cameron και όλες οι celebrities που μαγνήτισαν τα βλέμματα στο λαμπερό event.

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (ΝΥFW) έχει στρέψει πάνω της όλο το ενδιαφέρον των fashionistas του πλανήτη. Ο Christian Siriano στην πρώτη ημέρα του NYFW S/S 2022, παρουσιάζοντας την ανοιξιάτικη συλλογή του στο Gotham Hall.

Τα shows (Ulla Johnson, Collina Strada κ.ά) που ακολούθησαν μας υπενθύμισαν με τον καλύτερο τρόπο την αίγλη των runways, που είχαμε στερηθεί τον τελευταίο χρόνο λόγω πανδημίας.

Ο Bulgari γιόρτασε την νέα συλλογή του με ένα ξεχωριστό πάρτι

Ο διάσημος οίκος μόδας που εδρεύει στη Ρώμη, γιόρτασε την νέα του συλλογή B.zero1 collection στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Στα highlights της βραδιάς η στιγμή που οι διάσημες καλεσμένες κατέφτασαν στο Le Bain, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτες τα τολμηρά, νέα σχέδια που απαρτίζουν τη συλλογή B.zero1.

NYFW S/S 2022: Τα κολακευτικά σχέδια της Ulla Johnson θα κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει boho queen

https://www.instagram.com/p/CTl8XqtLV6R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αργότερα, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα dj set από τον Paul Sevigny ενώ οι Chloe x Halle τραγούδησαν live μερικές από τις επιτυχίες τους.

Aνάμεσα στους celebrities που έκλεψαν τις εντυπώσεις οι: Martha Hunt, Jordan Barrett, Sara Sampaio, Irina Shayk, Eiza Gonzalez, Chloe x Halle, Paul Sevigny, Dove Cameron, Jasmine Sanders, Maddie Ziegler και αρκετοί ακόμη.

Τα fashion trends που επικράτησαν

Μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό από το event του διάσημου οίκου αρκεί για να διαπιστώσεις πως η πλειοψηφία των celebrities που έδωσε το «παρών» επέλεξε 3 μεγάλα fashion trends. Τα total black σύνολα, οι δημιουργίες σε ροζ χρώμα και τα metallics πρωταγωνίστησαν, δίνοντάς μας έμπνευση για τα μελλοντικά μας looks.

Το μαύρο ήταν ανέκαθεν το πιο classy και κομψό χρώμα για επίσημες εμφανίσεις ενώ τα metallics έχουν κάνει αίσθηση τις τελευταίες σεζόν και όπως φαίνεται ήρθαν για να μείνουν.

bulgari4

Οι Halle και Chloe Bailey έκαναν μια εντυπωσιακή matching εμφάνιση στο πάρτι του οίκου Bulgari.

S/S 2022: Ο Christian Siriano άνοιξε την αυλαία του NYFW με χρώμα, λάμψη και αισιοδοξία!

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

Kάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις όλες τις glam εμφανίσεις.