Το Art of Genius show της Moncler έφερε στο Λονδίνο τη hot κοινότητα της μόδας -Και τη Hailey Bieber

Ναταλία Κατσακιώρη
Το Art of Genius show της Moncler έφερε στο Λονδίνο τη hot κοινότητα της μόδας -Και τη Hailey Bieber

 (Photo by MEGA/GC Images)

Το τελευταίο show του οίκου Moncler έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία μέσα στο Moncler σύμπαν, που δημιούργησε για το λαμπερό front row. 

Το «Art of Genius» show του κορυφαίου οίκου Moncler σηματοδοτεί την ξεκάθαρη αλλαγή της καεύθυνσης του, ένα vision που είχε αρχίσει να μοιράζεται με το κοινό εδώ και αρκετές σεζόν το brand. Ένα ολοκληρωμένο σύμπαν πολύ πιο κοντά στη φρέσκια κουλτούρα του street style γεμάτο τέχνη, μουσική, δρώμενα και ρούχα, που ξεπερνάνε τα στενά όρια της ουσίας τους, παίρνοντας κάτι από τις πολλαπλές λειτουργίες των ρούχων εξοπλισμού και της τεχνολογίας. Δεν υπήρχε συνεπώς κανένα catwalk, αλλά ένα ολόκληρο κτίριο διαμορφωμένο με stages και ένα τεράστιο χώρο, όπου περίπου 10.000 καλεσμένοι μπόρεσαν να απολαύσουν την Alicia Keys on stage.

https://www.instagram.com/p/Co7-BIAMl77

Ήταν μια μοναδική εμπειρία σίγουρα για τους παρευρισκόμενους, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, δημιουργώντας το δικό της buzz σαν ενέργεια και στρέφοντας όλα τα φώτα στον οίκο Moncler, όχι μόνο λόγω του ίδιου του show, αλλά πολύ περισσότερο λόγω του λαμπερού front row, που βρέθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα για να πάρει μέρος.

Η Ashley Graham ήταν η «θεά» του fashion week που μας έκανε να αγαπήσουμε τη μόδα (και το σώμα μας)

Hailey και Justin Bieber ήταν το power couple της βραδιάς.

Οι καλεσμένοι της βραδιάς ήταν αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη Naomi Campbell, τη Winnie Harlow, τη Serena Williams και την Ashley Graham να είναι τα πρώτα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό. Φυσικά και ήταν εκεί ο Rick Owens, που τράβηξε όλα τα βλέμματα σε τρελό party mood, αλλά και ο νέος πλέον καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής σειράς του οίκου Louis Vuitton, Pharrell Williams, που εμφανίστηκε με μία oversized Moncler εσάρπα σε puffer effect.

moncler_frontrow-(4).jpg

Justin και Hailey Bieber/Getty Images

Αυτοί, όμως, που έκλεψαν για άλλη μια φορά την παράσταση ήταν το ζεύγος των Justin και Hailey Bieber, που βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, με άψογα Moncler looks. Πιο συγκεκριμένα, ο Justin επέλεξε ένα κλασικό combo με φαρδύ denim παντελόνι, λευκό t-shirt και λευκά sneakers, και ένα puffer jacket σε λαμπερό μπλε. Η Hailey ήταν απλώς μαγική με mini cargo φούστα από το brand Wardrobe NYC, μαύρο μπλουζάκι από μέσα και ένα λευκό puffer γιλέκο του οίκου Moncler. Τα αγαπημένα της strappy σανδάλια ήταν από τη Magda Butrym, ενώ για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκε τα αξεσουάρ της Bottega Veneta.

https://www.instagram.com/p/Co7gKpzOf9M

To front row του show: