Όλα τα trends που ξεχωρίσαμε στα shows των Loewe και Victoria Beckham -Δύο συλλογές με προοπτική

Ναταλία Κατσακιώρη
Όλα τα trends που ξεχωρίσαμε στα shows των Loewe και Victoria Beckham -Δύο συλλογές με προοπτική

Όταν η καθημερινή γκαρνταρόμπα γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ.

O Jonathan Anderson τοποθετείται ανάμεσα σε εκείνους τους σχεδιαστές, που ξέρουν -και μπορούν- να δημιουργούν νέες σιλουέτες. Είναι ένα από τα μαγικά ταλέντα των designers που βλέπουν και παρατηρούν την απλή, καθημερινή ζωή μιας γυναίκας. Και η παρατήρηση είναι σίγουρα μέσα στα αγαπημένα hobby του Anderson. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι και ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια, το να μπορέσεις δηλαδή να εντάξεις το προσωπικό σου δημιουργικό όραμα, στην καθημερινότητα των γυναικών. Αλλά ο Anderson το έκανε για άλλη μια φορά.

Loewe-S24-003.jpg

«Μία γκαρνταρόμπα σε προοπτική», έτσι χαρακτήρισε την SS24 collection του για τον οίκο Loewe, η οποία ήταν σχετικά minimal για τα μέτρα του Anderson, αλλά είχε όλα εκείνα τα highlights που θα την κάνουν και πάλι viral. Τα oversized, maxi πλεκτά με τις τεράστιες πλέξεις, τα παλτό που μεταμορφώνουν τη μία πλευρά τους σε shoulder bag αλλά και τα super high waisted παντελόνια (πραγματικά η μέση των παντελονιών του φθάνει σχεδόν στο στήθος) ήταν σίγουρα τα στοιχεία που μας έβαλαν στον κόσμο του Anerson για την επερχόμενη άνοιξη.

Schiaparelli SS24: Η Kylie Jenner και η Rosalía είναι οι νέες besties των front rows

https://www.instagram.com/p/CxyTiLoN2MI/

Όλες αυτές οι υπερμεγέθεις σιλουέτες στην ουσία ήθελαν να δημιουργήσουν την οπτική ψευδαίσθηση του ψηλόλιγνου και τα κατάφεραν μέσα από μια συλλογή που ανέδειξε κάποια από τα πιο δυνατά trends που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τα trends που ξεχωρίσαμε στην SS24 collection:

Victoria Beckham και ballet life.

Είναι πολλά τα όσα ανακαλύψαμε για τη Victoria Beckham από τότε που μπήκε στον κόσμο της μόδας και κατάφερε να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες παγκοσμίως. Στο χθεσινό show της στο Παρίσι και το front row βρέθηκαν η Anna Wintour, η Kim Kardashian και η Kris Jenner και όλη η οικογένεια Beckham φυσικά.

Victoria-Beckham-S24-043.jpg

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την παραπάνω σκέψη, το καινούργιο στοιχείο, που μάθαμε για την ίδια ήταν ότι λατρεύει το μπαλέτο. Ο κλασικός χορός έγινε το στοιχείο έμπνευσης της Spring/Summer 2024 συλλογής της και εμείς απολαύσαμε μία minimal, easy going γκαρνταρόμπα στο catwalk, πάντα με τη θηλυκότητα που χαρακτηρίζει τα σχέδια της Beckham.

https://www.instagram.com/reel/Cxy5lQXIPKp/

Δεν έλειψαν φυσικά και τα signature πλέον slip dresses της Victoria, η οποία κατάφερε να τα κάνει παγκόσμια τάση, αλλά αυτή τη φορά εμφανίστηκαν ανανεωμένα με λεπτές, ασύμμετρες τιράντες και χαμηλή πλάτη ή διαφάνειες. Η χρωματική της παλέτα αγκάλιασε τα pale χρώματα και τα pastels, ενώ τα shapes διατηρήθηκαν ρευστά, πάντα βασισμένα στο δικό της ισχυρό personal style.

Victoria-Beckham-S24-045.jpg

Τα trends που ξεχωρίσαμε στην SS24 collection: