Schiaparelli SS24: Η Kylie Jenner και η Rosalía είναι οι νέες besties των front rows

Ναταλία Κατσακιώρη
Schiaparelli SS24: Η Kylie Jenner και η Rosalía είναι οι νέες besties των front rows

Οι δυο τους κάθισαν μαζί στα shows των Acne Studios και Schiaparelli. 

Η Kylie Jenner βρίσκεται στο Παρίσι και είναι φυσικά προσκεκλημένη σε πολλά shows μεγάλων οίκων, με τους οποίους έχει συνεργασία. Μετά τη μεγάλη της αργοπορία στο show των Dolce & Gabbana και τις αρνητικές αντιδράσεις του κοινού και των followers της στα social media, αφού οι περισσότεροι έκριναν ότι ήταν μεγάλη ασέβεια από μέρους της να μην εμφανιστεί στην ώρα της, καθυστερώντας τους πάντες, η Kylie έφθασε υπέρλαμπρη και συνεπής στα shows των Acne Studios και Schiaparelli.

kylie-jenner-(7).jpg

To βραδινό show του κορυφαίου γαλλικού maison Schiaparelli δεν θα μπορούσε να παραλείψει από τη λίστα των front row καλεσμένων του της Kylie Jenner, αφενός γιατί η ίδια τους στήριξε με την εμφάνισή της στο τελευταίο Haute Couture show του Daniel Roseberry και τα περίφημα κεφάλια λιονταριών και άλλων άγριων ζώων, και αφετέρου γιατί η αδερφή της Kendall Jenner περπάτησε ανάμεσα στα υπόλοιπα μοντέλα στο catwalk.

O σκοτεινός άρχοντας Rick Ownes, η cool Isabel Marant και το τέλος της Isabella Hearst από την Chloé

kylie-jenner-(3).jpg

H ίδια η Kylie φόρεσε ένα custom made haute couture gown δια χειρός Roseberry, σε μια γραμμή που μάλλον αγαπάει περισσότερο η ίδια και όχι ο creative director του οίκου. Με βαθύ ντεκολτέ, συνδυασμένο με nude γόβες και χρυσά artisanal κοσμήματα, το maxi gown της Kylie κεντήθηκε στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και ανέδεξε την εντυπωσιακή σιλουέτα της.

kylie-jenner-(4).jpg

Kylie Jenner και Rosalia: Οι νέες besties των front rows.

Εκτός, όμως, από την Kylie τα φλας τράβηξε και η εντυπωσιακή pop star Rosalia, η οποία βρίσκεται για πρώτη φορά στα front rows των μεγάλων οίκων, όπως οι Prada, Acne Studios και Schiaparelli. Εκείνη πόνταρε στη δύναμη ενός powerful total black look Schiaparelli με κολάν και ένα cropped σακάκι με χρυσές κεντημένες λεπτομέρειες. Εκείνη και η Kylie Jenner φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους, αφού καθόντουσαν μαζί και στο show των Acne Studios, όπου πόζαραν μαζί και τρέλαναν τους δημοσιογράφους.

https://www.instagram.com/reel/Cxw_tDHAJZ1/

Η Kylie και πάλι με κατακόκκινο customized φόρεμα από τον οίκο, καθώς μιλάμε για το νέο πρόσωπο της καμπάνιας τους, ενώ η Rosalia και πάλι με total black, αυτή τη φορά με crop top και φούστα. Μήπως έχουμε μπροστά μας τις νέες besties των front rows;

https://www.instagram.com/reel/CxwWW3yOLbX/