NYFW: Κρύσταλλα στο μακιγιάζ, έντονα smokey eyes και χτενίσματα από τα 80s ξεχώρισαν στα catwalks

Ευαγγελία Αλπίδου
NYFW: Κρύσταλλα στο μακιγιάζ, έντονα smokey eyes και χτενίσματα από τα 80s ξεχώρισαν στα catwalks

Ντίσκο μπούκλες με όγκο που θύμιζαν τις Whitney Houston, Cher και Kylie Minogue έκαναν ένα δυνατό comeback, προσαρμόζοντας σε όλα τα μήκη μαλλιών.

Μετά από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγη την σκυτάλη παίρνει το Fashion Week της Νέας Υόρκης. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε διαδραματίζονται τα μεγαλύτερα fashion shows στην πιο πολυπολιτισμική πόλη του κόσμου. Editors, celebrities, μοντέλα και influencers κλέβουν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού μέσα από τις street styles εμφανίσεις τους.

NYFW: Ο μινιμαλισμός και τα 90s ήταν τα highlights στα shows των Helmut Lang και Proenza Schouler

Ως beauty addicts, το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στα catwalks. Συγκεκριμένα, στα beauty trends που ξεπηδούν μέσα από τα shows και χαρίζουν ένα touch up στις συλλογές των οίκων. Στη FW24 συλλογή του Helmut Lang, τα μοντέλα είχαν wet hairstyles και έντονα smokey eyes που τόνιζαν το βλέμμα και δημιουργούσαν edgy beauty looks. Τα κρύσταλλα στο μακιγιάζ που είδαμε στα Haute Couture shows στο Παρίσι, κάνουν την εμφάνισή τους και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, δημιουργώντας glam μακιγιάζ που μπορούν να απογειώσουν οποιοδήποτε σύνολο.

Συνέχισε να scrollάρεις για να δεις μερικά από τα beauty trends που ξεχωρίσαμε μέχρι στιγμής στα runways της Νέας Υόρκης.

80s χτενίσματα με όγκο - Cowan

Cowan-bks-F24-094.jpg

Στο show του Cowan είδαμε χτενίσματα από τα 80s και 90s να κυριαρχούν στα beauty looks των μοντέλων. Ντίσκο μπούκλες με όγκο που θύμιζαν τις Whitney Houston, Cher και Kylie Minogue έκαναν ένα δυνατό comeback, προσαρμόζοντας σε όλα τα μήκη μαλλιών.

Wet look & τολμηρό smokey eye - Helmut Lang

1707735313684-148243688-Helmut-Lang-F24-003a.jpg

Στο show του Helmut Lang το απόλυτο beauty combo ήταν το wet look σε συνδυασμό με έντονο smokey eye look. Αυτά τα δύο στοιχεία δημιουργούσαν μία δυνατή εικόνα που απέπνεε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Ένας συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ! Για να έχει μία ισορροπία το μακιγιάζ, επίλεξε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση.

Pouf hairstyle - Halperin

Halperin-F24-003A.jpg

Όλες θυμόμαστε τις αγαπημένες μας cellebrities από τα 90s με το pouf hairstyle! Μερικές εκ των οποίων είναι, η Paris Hilton και η Lindsay Lohan. Το pouf είναι το χτένισμα που δίνει extra όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Την συγκεκριμένη πινελιά μπορείς να την προσθέσεις σε οποιοδήποτε χτένισμα εσύ θες. Στο show του Halperin το pouf hairstyle μας «ταξίδεψε» πίσω στα 90s.

Κρύσταλλα στο μακιγιάζ - Cowan

Cowan-bks-F24-089.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κρύσταλλα στο μακιγιάζ. Τα κρύσταλλα μπορούν να χαρίσουν με μία μόνο κίνηση λάμψη και να φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου ακόμα κι αν είσαι άβαφη. Ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά στο μακιγιάζ των μοντέλων στο show του Cowan.

Χρωματιστό eyeliner - Eckhaus Latta

1707735545470-176452424-Eckhaus-Latta-bks-F24-006.jpg

Χρωματιστά eyeliners σε ροζ, κόκκινο και μπλε χρώμα φωτίζουν το βλέμμα και απογειώνουν τα πιο βαρετά looks. Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στο κλασικό μαύρο eyeliner! Στο show του Eckhaus Latta τα μοντέλα είχαν εκκεντρικά eyeliners που έκλεβαν τις εντυπώσεις.