3 stylish κουρέματα που επιλέγουν τα Scandi girls και έχουν πάντα τέλεια μαλλιά

Ευαγγελία Αλπίδου

Αγαπούν τα curtain bangs, γιατί πλαισιώνονται αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο, τονίζοντας το βλέμμα και εξαφανίζοντας τις «ατέλειες».

Η ροή μας στο Instagram καθημερινά πλημμυρίζει από το ανεπιτήδευτο στιλ των κοριτσιών της Σκανδιναβίας. Τα Scandi girls ξέρουν να εντάσσουν το χρώμα στις εμφανίσεις τους και να δημιουργούν τα πιο παιχνιδιάρικα looks, με χαλαρές αλογοουρές και sleek κότσους να ολοκληρώνουν την κάθε εμφάνισή τους. Ποτέ δεν θα δεις τα κορίτσια της Σκανδιναβίας με έντονο μακιγιάζ. Είναι λάτρεις της clean girl αισθητικής, καθώς αφιερώνουν πολύ χρόνο στην skincare routine τους. Ουδέτερες βάσεις και ενυδατωμένα χείλη είναι ο απόλυτος συνδυασμός στα daily look τους.

https://www.instagram.com/p/C2ww3t6t4zY/

Βέβαια, ένα μεγάλο κεφάλαιο που δεν αφήνουν ποτέ στην τύχη είναι τα μαλλιά τους. Τα Scandi girls ξεχωρίζουν για τα stylish κουρέματα που επιλέγουν ξανά και ξανά στις εμφανίσεις τους. Είναι κομψά και διαχρονικά haircuts τα οποία αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με τον πιο cool τρόπο. Μετά από αρκετή έρευνα και scrollάρισμα στα social media τα συγκεντρώσαμε όλα σε αυτό το άρθρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις...

Το κούρεμα της πεταλούδας

Rahul-Mishra-HC-bks-S23-015.jpeg

@cassklatzkow

Το butterfly haircut είναι ένα κούρεμα που ήρθε από τα αγαπημένα 90s πιο σύγχρονο και ανανεωμένο. Τα curtain bangs πλαισιώνονται αριστερά και δεξιά από το πρόσωπο, τονίζοντας το βλέμμα και εξαφανίζοντας τις «ατέλειες». Αν αναζητάς μία αλλαγή στην εμφάνισή σου, αλλά δεν θέλεις να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου, το κούρεμα της «πεταλούδας» είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Έντονες αφέλειες

_jeanettemadsen__1703525049_3265727267341609514_176801646.jpg

@_jeanettemadsen_

Οι αφέλειες είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο βαρετό κούρεμα. Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη μαλλιών και κυμαίνονται από pixie μέχρι πιο μακριές, στο ύψος των φρυδιών. Τα Scandi girls επιλέγουν τις XL αφέλειες, γιατί χαρίζουν μία ανεπιτήδευτη πινελιά στις εμφανίσεις τους.

Μαλλιά μεσαίου μήκους με flipped εφέ στις άκρες

karodall_1700577284_3240999625978766443_290051957.jpg

@karodall

Για εσένα που αγαπάς το bob cut, αλλά ακόμα δεν έχεις πάρει την απόφασει να το τολμήσεις. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι το κούρεμα που θα σε βοηθήσει να κάνεις την αρχή! Το ύψος των μαλλιών φτάνει μέχρι την κλείδα, ενώ οι άκρες γυρίζουν ελαφρώς προς τα μέσα κολακεύοντας ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.