Philipp Plein FW24: Ένα show κανονικό party από τον άνθρωπο που δημιουργεί τα πιο edgy party items

Ναταλία Κατσακιώρη
Philipp Plein FW24: Ένα show κανονικό party από τον άνθρωπο που δημιουργεί τα πιο edgy party items

Ένα ακόμη statement show από τον master του party dressing, τον Philipp Plein.

Όσοι βρίσκονται στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ξέρουν πολύ καλά ότι η μέρα του show του Philipp Plein είναι μία από τις ευκαιρίες που μας δίνονται να βρεθούμε σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά parties του fashion week. Η πρόσκληση ήταν για το βράδυ της Παρασκευής και το location, δηλαδή το Allianz Cloud Arena, μας είχε πλήρως προδιαθέσει για το τεράστιο event που θα ακολουθούσε. Μιλάμε εξάλλου για έναν από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους σχεδιαστές της εγχώριας ιταλικής σκηνής, που φροντίζει να δίνει acess στα shows του, διοργανώνοντας ένα μεγάλο party για όλους όσους αγαπούν τη μόδα, και φυσικά τον Philipp Plein.

Philipp-Plein-F24-057.jpg

Μία τεράστια κατασκευή με vivid pink catwalk και το μονόγραμμα του Philipp Plein, με πολλαπλά επίπεδα και extravagant φωτισμό ήταν το σκηνικό που μέσα σε λίγα λεπτά δέχτηκε τα μοντέλα στο runway. Την έναρξη της βραδιάς, όμως, έκανε το δημοφιλές rock band LA SAD, με τα τρία πιο fun αγόρια της ιταλικής μουσικής σκηνής να μπαίνουν στο catwalk και να ξεσηκώνουν το κοινό με το γνωστό τους στυλ. Δεν θα μπορούσε εξάλλου να ξεκινήσει διαφορετικά ένα show by Philipp Plein παρά μόνο με buzz και δυνατά vibes.

Philipp-Plein-atm-F24-007.jpg

MCM FW24: Μία συλλογή που θα ταξιδέψει την γκαρνταρόμπα σου μέχρι τον Άρη

Philipp Plein FW24: Μία συλλογή γεμάτη party items, από τον άνθρωπο που ξέρει καλά τι θα πει party.

Αμέσως μετά το vibe και το soundtrack άλλαξαν και περάσαμε σε rock 90s αγαπημένα τραγούδια, καθώς τα πρώτο look βγήκε στο catwalk. Ένα total monogrammed skirt suit, με matching μπότες, που συμπληρώθηκε από αξεσουάρ με το logo του designer.

Philipp-Plein-F24-001.jpg

Aυτό ήταν και το γενικότερο κλίμα της συλλογής, που άντλησε έμπνευση από τα 90s και τα 00s, και επανάφερε όλα τα statement shapes αυτών των δεκαετιών, παντρεύοντάς τα με το signature style του Philipp Plein, αφού μιλάμε για έναν οίκο που έχει το party dressing στο DNA του. Αυτό ήταν και το style που είδαμε εχθές από τον Γερμανό designer. Mini φορέματα με corset λεπτομέρειες στη μέση, sparkly printed τζιν σύνολα, wide leg cargo παντελόνια με ασορτί jackets, ultra mini φούστες με χαμηλή μέση συνδυασμένες με cropped tops, skirt suits με shiny κρόσσια που έδιναν κίνηση και αρκετά denim looks ήταν μόνο κάποια από τα items που προτείνει ο Philipp Plein για τον επερχόμενο χειμώνα.

Philipp-Plein-F24-007.jpg
https://www.instagram.com/reel/C3tRpFOulOS/

Και αυτή η collection διέθετε όλο το sexiness με το οποίο αγαπά να ντύνει της γυναίκες ο Plein, αλλά αυτή τη φορά είδαμε και πολλές baggy σιλουέτες, φαρδιά denims, cardigans με μεγάλες τσέπες, cargos και αξεσουάρ όπως τα jockey καπέλα. Μία ευχάριστη ανατροπή, η οποία συμπορεύτηκε άψογα με τη γενικότερη feminine εικόνα του οίκου. Τα πανωφόρια ήταν επίσης πρωταγωνιστές του χθεσινού show: καμπαρντίνες, maxi παλτό, bomber jackets, δερμάτινα trenchcoats και τζιν μπουφάν σε δημιουργικά patchworks, απογείωσαν τα outwear του επερχόμενου χειμώνα.

Philipp-Plein-F24-033.jpg
Philipp-Plein-F24-030.jpg

Τα κορυφαία catwalk looks:

Λατρέψαμε τις micro mini φούστες, τα all over printed κολάν, τις ημιδιάφανες φόρμες που αποθέωσαν το naked dressing, ενώ ένα από τα looks που ξεχώρισε ήταν και το μαύρο maxi φόρεμα με τα πυκνά κρόσσια. Κίνηση, sexiness και rock αύρα, όλα σε ένα και μόνο item.

Για το φινάλε ο Philipp Plein μας άφησε μια μικρή έκπληξη, με το rap συγκρότημα Club Dogo να βγαίνει μαζί του στη σκηνή και να κηρύσσει την έναρξη του μεγάλου party που ακολούθησε μέχρι τα ξημερώματα, με το fashion crowd να δημιουργεί ένα ετερόκλητο community μέσα στο Allianz Cloud Arena. Χορός, drinks, μουσική και μια νέα συλλογή για να γιορτάσουμε. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Όχι, δεν υπάρχει και ο Philipp Plein θα συνεχίσει να μας χαρίζει τέτοιου είδους εμπειρίες κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα.

https://www.instagram.com/reel/C3tGCV7tIaH/