Τα 5 prints που θα μονοπωλήσουν τις τάσεις της άνοιξης του 2024

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 prints που θα μονοπωλήσουν τις τάσεις της άνοιξης του 2024

Είναι τα πιο επίκαιρα prints που θα φορέσουμε μέσα στην άνοιξη. Και -ναι- ανάμεσά τους είναι και τα florals.

Ας ξεκινήσουμε την άνοιξη, που μπαίνει και επίσημα στη ζωή μας μέσα σε λίγες μέρες, με ένα μικρό και σύντομο αφιέρωμα σε όλα εκείνα τα prints που θα δούμε στο street style τη νέα σεζόν.

Phillip-Lim-S24-055.jpg

Phillip Lim SS24

Εμείς συγκεντρώσαμε τα κορυφαία trends που ξεχώρισαν στα catwalks και αξίζουν την προσοχή μας.

Stella-Mccartney-atm-S24-001.jpg

Stella Mccartney SS24

Τα 4 στοιχεία από την ανδρική γκαρνταρόμπα που θα δανειστούμε την άνοιξη

Τα 5 prints που θα βλέπεις παντού αυτή την άνοιξη.

Ρίγες

Kαι πιο συγκεκριμένα κάθετες ρίγες. Είναι ένα μοτίβο, το οποίο αγαπάνε διαχρονικά οι σχεδιαστές αλλά καταφέρνει με έναν τρόπο να είναι πάντα επίκαιρο και φρέσκο. Ο οίκος Louis Vuitton συνδύασε τα ριγέ πουκάμισά του με midi, καρό φούστες και πόνταρε στο mix and match. Αυτή την άνοιξη το ριγέ θα έχει μια retro νότα και θα μας γυρίσει πίσω στα 70s.

Vuitton-S24-003.jpg

Louis Vuitton SS24

Polka dot

Ο οίκος Balmain ήταν αυτός που μας έδειξε πώς πρέπει να είναι το πουά ή αλλιώς polka dot print αυτή την άνοιξη. Κλασικό, ρομαντικό, θηλυκό και sexy (γιατί ναι το πουά μπορεί να είναι πολύ sexy), θα είναι ένα print που θα κάνει την εμφάνισή του και πάλι δυναμικά και θα κερδίσει το χαμένο έδαφος. Στο catwalk το είδαμε σε mix print με διαφορετικού μεγέθους πουά αλλά και σε υπέροχα φορέματα, όπου μπλεκόταν με τα λουλούδια της άνοιξης.

Balmain-S24-008.jpg

Balmain SS24

Florals

Μπορεί να μην είναι groundbreaking, όπως έλεγε η Miranda Prisley, αλλά είναι σχεδόν απαραίτητα. Γιατί δεν μπορεί να έρθει η άνοιξη, αν δεν φορέσουμε τα πρώτα μας florals. Και οι designers θέλουν τα florals λίγο πιο μεγάλα και εξεζητημένα από ότι συνήθως. Μέσα σε γραφικά, ξεθωριασμένα αλλά και έντονα σε σκούρα χρώματα που δεν τα βρίσκουμε κανονικά σε λουλούδια θα βρουν μέσα στο 2024 την πιο edgy εκδοχή τους.

MSGM-S24-023.jpg

MSGM SS24

Harlequin Motifs

Να, και ένα εντελώς νέο μοτίβο, το οποίο είχαμε χρόνια να δούμε. Συγκεκριμένα από τα 80s. Γιατί ως γνωστόν το οτιδήποτε άγγιξε η συγκεκριμένη δεκαετία θα πρέπει να συζητηθεί πολύ για να επιστρέψει και πάλι. Και δικαίως. Τα ανεστραμμένα τετράγωνα του οίκου Versace είναι μια πολύ elegant εκδοχή του συγκεκριμένου print, που ανακάλυψε τον πιο σωστό τρόπο για να κάνει come back. Πάνω σε sexy φορέματα.

Versace-S24-072.jpg

Versace SS24

Wavy ρίγες

Μαζί με τις κάθετες ρίγες θα έχουμε και τις πιο bohemian παραλλαγές τους, όπως τις είδαμε στο catwalk του οίκου Bottega Veneta. Και τα χρώματα θα είναι αυτά που θα κάνουν το συγκεκριμένο print να ξεχωρίσει. Note: ταιριάζει τέλεια στα πλεκτά.

Bottega-Veneta-S24-037.jpg

Bottega Veneta SS24