Οι 5 σημαντικότεροι κανόνες για το στυλ που μάθαμε από τη Victoria Beckham

Οι 5 σημαντικότεροι κανόνες για το στυλ που μάθαμε από τη Victoria Beckham

Μαθήματα στυλ από την Posh Spice

Είναι μια από τις πιο στυλάτες stars της showbiz και το ντύσιμό της αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο λόγος για τη Victoria Beckham, την οποία μπορεί να γνωρίσαμε ως Spice Girl, στην πορεία όμως, κατάφερε να μας πείσει πως είναι πολλά παραπάνω, χτίζοντας ένα δυνατό image γύρω από το όνομά της, αλλά και ένα μεγάλο οίκο μόδας.

Ποια είναι τα πιο βασικά πράγματα που μας έχει μάθει η "Posh" για το στυλ;

68708788 NEW YORK NY MAY 31 Victoria Beckham is seen arriving at JFK Airport on May 31 2015 in Ne xlarge 50d7c

Νιώσε άνετα μέσα στα ρούχα που φοράς.

"Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις μια γυναίκα με ρούχα που θεωρεί πως δε θα έπρεπε να είχε φορέσει. Φαίνεται πως είναι άβολη, είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις", έχει δηλώσει παλιότερα στο InStyle.

Βρες το δικό σου προσωπικό στυλ - και μείνε πιστή σε αυτό.

Η Victoria αγαπά τα κοστούμια, τις minimal σιλουέτες, αλλά και τους πειραματισμούς με τις έντονες αποχρώσεις. Ξέρει τι της ταιριάζει και φροντίζει τα looks της να περιστρέφονται γύρω από ένα συγκεκριμένο στυλ.

Ισορροπία.

"Πάντα νομίζω πως όταν έχεις αποκαλυπτικό ντεκολτέ, πρέπει να κρύβεις τα πόδια σου. Ή αν θέλεις να δείξεις τα πόδια σου, φόρεσε ένα κλειστό φόρεμα. Μην τα δείχνεις όλα - είναι πολύ πιο σέξι να αφήνεις κάτι στη φαντασία", έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour.

Όχι υπερβολές.

Ένα από τα mottos της είναι το "less is more" και τα σύνολα που επιλέγει είναι πάντα βασισμένα σε αυτή τη φιλοσοφία.

Παίξε με τα αξεσουάρ.

Ένα αξεσουάρ μπορεί να παίξει ρόλο-κλειδί στο σύνολό σου. Τα χαρακτηριστικά μεγάλα γυαλιά της Victoria, αλλά και οι κομψές δερμάτινες τσάντες της, είναι στοιχεία που σπάνια θα δεις να λείπουν από τα καθημερινά της outfits.