20 fashion bloggers που θα έπρεπε να είχες ακολουθήσει μέσα στο 2016

20 fashion bloggers που θα έπρεπε να είχες ακολουθήσει μέσα στο 2016

Κανείς δεν θα το φανταζόταν κάποια χρόνια πριν ότι μια καριέρα στο διαδίκτυο μπορεί όχι μόνο να σε κατατάξει στην αφρόκρεμα των celebrities αλλά και να σου αποφέρει χιλιάδες δολάρια και χρυσά συμβόλαια με οίκους πολυτελείας. Το παρόν όμως αποδεικνύει πολλά. 

Οι fashion bloggers έχουν πλέον αναβαθμιστεί από απλοί ιδιοκτήτες μιας ιστοσελίδας. Ασκούν επιρροή, λανσάρουν δικές τους σειρές ρούχων, στολίζουν τα εξώφυλλα των πιο πολυσυζητημένων περιοδικών και διοικούν εταιρίες αξίας πολλών εκατομμύριων. Η πηγή όλης αυτής της δόξας; Η προσωπική τους αίσθηση του στιλ.

Το φαινόμενο των fashion bloggers μετράει πλέον περίπου μια δεκαετία και μετά από αίμα, δάκρια, ιδρώτα και αμέτρητες ξεχειλωμένες ραφές μπορεί κανείς να πει ότι έχει εδραιώσει τη θέση του ως αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου της μόδας.

Στις πρώτες σειρές των μεγαλύτερων επιδείξεων, σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πιο περιζήτητες καμπάνιες και στα πιο πολυπόθητα εξώφυλλα οι συχνά εκατομμυριούχοι fashion bloggers, κάτι κάνουν σωστά.

Το Fashionista, πιστό στις παραδόσεις του, ανακοίνωσε τη λίστα των πιο πετυχημένων fashion bloggers στον κόσμο για το 2016.

Αυτοί είναι οι 10 πιο σημαντικοί fashion bloggers των καιρών μας. 1. CHIARA FERRAGNI, THE BLONDE SALAD

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η 28χρονη Ιταλίδα, και μόνιμη πλέον κάτοικος του Λος Άντζελες, κερδίζει τη πρώτη θέση στη λίστα μας. Με πάνω από 5.6 εκατ. ακολούθους στο Instagram, 1.2 εκατ. στο Facebook και μια ιστοσελίδα εξαιρετικά δημοφιλή στην Αμερική αλλά και στη χώρα καταγωγής της και μια μοναδική ικανότητα να προωθεί προϊόντα, η Chiara είναι αξεπέραστη. Αυτές τις μέρες κερδίζει τη πλειοψηφία των χρημάτων της από την σειρά παπουτσιών της, Chiara Ferragni Collection – διαθέσιμη σε πάνω από 300 καταστήματα ανά τον κόσμο.

Η σειρά αυτή της απέφερε 10 εκατ. δολάρια μέσα στο 2015. Το 2016 αναμένεται να ανοίξει δικό της μαγαζί στο Μιλάνο, όπως επίσης να πουλάει τα παπούτσια της στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας της blondesalad.com. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η Ferragni είναι το πρόσωπο της Amazon Fashion στην Ευρώπη. Έχει κάνει εμφανίσεις σε πάνω από 25 διεθνή εξώφυλλα, συμπεριλαμβανομένης της ισπανικής Vogue.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr