Οι πιο «επικές» ατάκες του Karl Lagerfeld (που άφησαν πολλούς άφωνους)

Οι πιο «επικές» ατάκες του Karl Lagerfeld (που άφησαν πολλούς άφωνους)

Τάδε έφη Kaiser!

Ο διευθυντής του οίκου Chanel έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν «μασάει» καθώς και ότι δεν διστάζει να πει την άποψή του, ακόμα κι αν αυτή είναι προσβλητική για κάποιους. Ο άνθρωπος που έχει αποκαλέσει την Adele «χοντρή», και έχει δηλώσει για την Pippa Middleton ότι θα έπρεπε να μας δείχνει μόνο την πίσω πλευρά της, δεν μασάει τα λόγια του ούτε όταν μιλάει για τον εαυτό του, την προσπάθειά του να αδυνατίσει αλλά και τον τρόπο που δημιουργεί. Το Queen θυμάται μερικές από τις διασημότερες ατάκες του Kaiser.

«Ναι, κάποιοι μου λένε ότι είμαι πολύ αδύνατος, αλλά αυτοί δεν είναι ποτέ αδύνατοι. Πάντα μου το λένε άνθρωποι που θα μπορούσαν να χάσουν μερικά κιλάκια».

«Μου αρέσει το σήμερα και, ίσως, λίγα πράγματα από το μέλλον, αλλά το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει. Όσο με αφορά, λοιπόν, εκτιμώ μόνο το παρελθόν ανθρώπων και πραγμάτων που δεν ξέρω. Όταν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει, γιατί ξέρω πώς ήταν».

«Δεν είμαι άνθρωπος του μάρκετινγκ. Δεν κάνω στον εαυτό μου ερωτήσεις. Πηγαίνω σύμφωνα με το ένστικτό μου».

«Εάν υπάρχει κάτι που είναι επικίνδυνο, αυτό είναι οι σάλτσες. Είναι επικίνδυνες για το σώμα».

«Η ομορφιά είναι κάτι ανάλογο και με το γούστο της εποχής, άρα μία γυναίκα όμορφη την Μπελ Επόκ δεν είναι ακριβώς η όμορφη του σήμερα, η ομορφιά είναι κάτι που αλλάζει με τον καιρό».

«Ποτέ δεν χρειάστηκε να μάθω Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά γιατί μεγάλωσα μιλώντας και τις τρεις αυτές γλώσσες. Είχα δασκάλα που μου έκανε Γαλλικά στο σπίτι μου πριν καν πάω σχολείο. Αυτό με βοήθησε πολύ».

«Ποτέ δεν κάπνιζα. Ποτέ δεν έπινα και ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά. Το αστείο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από τους ανθρώπους που κάνουν όλα αυτά. Οι περισσότεροι φίλοι μου τουλάχιστον πίνουν και καπνίζουν».

«Ήθελα να γίνω cartoon artist, ζωγράφος ή εικονογράφος. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιθυμία».

«Δεν είμαι Γάλλος σχεδιαστής. Δεν είμαι από πουθενά. Είμαι Ευρωπαίος, παλιός Ευρωπαίος».

«Λατρεύω να φτιάχνω παπούτσια. Δεν είμαι φετιχιστής, αλλά το λατρεύω».

«Κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να ξαναγίνω στρογγυλός».

Διαβάστε ακόμα:
O Karl Lagerfeld μιλάει για την πολυσυζητημένη τσάντα του Paris Fashion Week
«H μητέρα μου έλεγε ότι μοιάζω με γριά λεσβία»- Ποιος σχεδιαστής έκανε αυτή τη δήλωση;
Karl Lagerfeld: Γιατί δεν το βρίσκει καλή ιδέα να σχεδιάσει το νυφικό της Keira Knightley;