7 updated τρόποι να φορέσεις το biker jacket σου

Μαρία Ροδίτη
7 updated τρόποι να φορέσεις το biker jacket σου

Ένα διαχρονικό, κλασικό και κομψό item, που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ!

Οι πιθανότητες να υπάρχει κάπου κρυμμένο ή ξεχασμένο ένα leather biker jacket μέσα στην ντουλάπα σου είναι πάρα πολλές. Πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο κομμάτι-σύμβολο, που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το biker jacket πρωτοεμφανίστηκε τo 1920 ως στρατιωτικό flight jacket στην Αμερική και έχει καταφέρει να επιβιώσει μέχρι και σήμερα στον κόσμο της μόδας.

Αυτό το δερμάτινο πανωφόρι είναι η πιο εύκολη, γρήγορη και στυλάτη επιλογή που έχεις κυρίως την άνοιξη, αλλά και το φθινόπωρο. Είναι ένα κομμάτι, που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις και από το πρωί ως το βράδυ. Περιορισμοί δεν υπάρχουν. Μπορείς να το φορέσεις με jeans, maxi φούστες, boho φορέματα, αλλά και με γόβες, μποτάκια ή sneakers, δημιουργώντας ultra fashionable looks με ένα πολύ basic κομμάτι.

Και μην περιοριστείς μόνο σε μαύρο biker jacket. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, φέτος έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις το δερμάτινο πανωφόρι σου σε παστέλ αποχρώσεις, σε καφέ ή και σε κόκκινο χρώμα. Έχε το σε εμφανή θέση στην ντουλάπα σου και θα δεις ότι το biker jacket σου θα σε σώζει πάντα την τελευταία στιγμή.

Διάβασε ακόμα: Spring alert: 7 trends που επιστρέφουν δυναμικά από την εποχή των 90’s